Hjemmelagde Raw Food kuler med smak av salt lakris

Hjemmelaget, enkelt, ikke så ille usunt og veeeeldig godt!

De fleste som kjenner meg vet at jeg elsker salt lakris. ELSKER! Så da jeg kom over en oppskrift på hjemmelagde Raw Food kuler med smak av salt lakris, ja da var jeg solgt. Dét måtte prøves!

Salt lakris Raw Food kuler

Og de innfridde – virkelig! Raw Food kuler og jeg har ikke blitt helt venner før. Det er noe med den veldig søte smaken av dadler som jeg ikke helt har klart å venne meg til. Men med salt og lakris, ja da ble det en perfekt kombo!

 

Salt lakris Raw Food kuler

Du trenger følgende for å lage disse:

Raw Food Kuler med salt lakris

100 gram rå cashewnøtter

4 teskjeer lakrispulver (jeg brukte et fra Mill&Mortar)

1 teskje vaniljepulver (eventuelt ekte vaniljesukker)

1 spiseskje kakaopulver

6-7 dadler

1-2 teskjeer himalayasalt (smak deg frem til hvor salt du ønsker det)

Bland cashewnøttene, vaniljesukkeret og kakaoen i en blender og bland godt. Tilsett dadlene og bland videre.Så tar du i lakrispulveret og til slutt saltet, smak deg litt frem med saltet. Rull til små kuler mellom hendene og sett kjølig. De smaker helt klart best når de er litt kalde!

Salt lakris Raw Food kuler

Photos: ladybird

Og det beste, disse er jo ikke så usunne – så disse kan du gå å mumse på dagen lang!

2 thoughts on “Hjemmelagde Raw Food kuler med smak av salt lakris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *