Organic Flowers Hydrogel Mask – Whamisa

Inneholder sponsede produkter // SkinBloom.no Ambassadør
SHEET MASK PROPPET MED FUKT

Det er noe skikkelig digg med sheet masker. Når man har på seg vanlige masker så får man ofte ikke hatt på så tykt lag, for da sklir de bare av huden og det blir bare søl. Når det kommer til fuktighetsmasker så hender det ofte at jeg påfører to-tre lag etter hverandre når de har trukket seg inn. Dét slipper du å tenke på når det kommer til sheet masker!

Whamisa Sheet Mask Organic Flowers

Som navnet tilsier, Organic Flowers Hydrogel Mask, så er dette en veldig fuktighetsgivende gelemaske. Den kommer i to deler, ganske tykke og geleaktige sheets som man legger på huden. Man kan nesten se at de er proppet med fukt, de føles tunge og litt geleaktige i hendene. En skikkelig fuktbombe!

Organic Flowers Hydrogel Mask

Masken inneholder blant annet ekstrakter fra løvetann, grønn te, lotusblomst og krysanthemum – alle er selvfølgelig fermentert på Whamisa sin signaturmetode. Det tar vare på de naturlige ingrediensene og gir de maks effekt.

Whamisa Sheet Mask Organic Flowers

Photos: ladybird

Denne masken, og andre sheet masks fra blant annet Whamisa finner du hos SkinBloom.no – eksperten på Koreansk hudpleie og skjønnhetsprodukter.

One thought on “Organic Flowers Hydrogel Mask – Whamisa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *