Gavetips – gi bort kvalitetstid sammen!

Annonse/innlegget er sponset av Tactic
Tegn&Gjett – et morsomt tegnespill for hele familien. En av spillerne tegner, mens de andre forsøker å gjette seg frem til hva det skal forestille. Spillkortene med oppgaver er delt opp i seks ulike kategorier, blant annet natur, filmer &bøker, begivenheter & handlinger og gjenstander. Timeglasset setter litt ekstra press på både den som tegner og de som skal gjette! Et morsomt spill som ikke nødvendigvis handler om å være flink til å tegne, men å være kreative og finne smarte måter å løse oppgaven!
 Vil du vedde? Et familiespill som raskt kan bli hysterisk morsomt! Spillerne utfordres en etter en til ulike oppgaver, mens resten av spillerne skal vedde på om de klarer oppgaven eller ikke. Oppgavene kan være alt fra å skulle navngi 6 ting man finner på et sykehus, til å kaste en terning opp i luften, over hodet – og få den til å lande på nakken. Dette er også et spill som kan bli stor suksess i festlig lag!
Kokkelimonke – verdens mest populære bløffespill! Vi har allerede to versjoner av Kokkelimonke her i hus, den originale og en reiseversjon. Og nå den nye oppdaterte versjonen! Det er rett og slett et latterlig morsomt spill, der det er om å gjøre å være den mest overbevisende bløffmakeren. Jeg har ofte spilt Kokkelimonke på spillkvelder med jentene, og det er alltid like hysterisk gøy. Tror du at du kunne overbevist dine venner til å velge din forklaring på hva disse ordene betyr: «oppholdsrem», «portulakk», «pornokrati»,»kotkar» eller «dimling»? Det er vel lett å forstå at dette kan bli latterlig gøy!
Hvis jeg skal være helt ærlig med dere, så synes jeg det kan bli litt for mye av det gode i julen – litt for mye gaver, og fokus på det materialistiske. Derfor liker jeg å gi bort gaver som legger opp til at man skal tilbringe tid sammen. Og da er spill midt blinken! Dette blogginnlegget skrives i samarbeid med Tactic, en av Norges største spill-leverandører, som leverer spill til de fleste bokhandler og leketøysforretninger. Sjekk ut facebooksiden til Tactic for gode spilltips! «Tegn & Gjett», «Vil du vedde?» og «Kokkelimonke» er tre spill som hver for seg kan gi time på time med kvalitetstid og latter sammen med venner og familie. For hva er vel mer verdt enn tid sammen?

One thought on “Gavetips – gi bort kvalitetstid sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *