24 dager – 24 bloggere – 24 giveaways

I samarbeid med pureskin.no
Photo: ladybird
24 dager – 24 bloggere – 24 giveaways! 
Pureskin.no starter opp sin fantastiske julekalender i morgen, der det gis bort 24 deilige produkter via 24 fine blogger. 
Og jeg er så heldig å få starte hele ballet i morgen! Jeg kan røpe at produktene jeg skal få gi bort i morgen er del av en serie jeg er veldig glad i. På bildet får dere en liten sniktitt på hva det kan være, men dette er bare et hint – for det er ikke produktet på bildet! Så klikk deg inn i morgen og delta!


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “24 dager – 24 bloggere – 24 giveaways”

  1. ladybird avatar

    Helene Ragnhild: kjempegøy med denne kalenderen, oppdager nye fine blogger hver dag! 🙂

  2. Helene Ragnhild avatar

    Så kult! Jeg er luke nummer 3, gleder meg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *