Daim ostekake – skikkelig digg

DAIM Ostekake med alt som er digg!

Jeg synes det er kjempegøy å lage i stand mat og kaker for andre. Så lenge jeg selv får være med å velge hva som skal lages. Så når lillejenta vår fylte 3 år i helgen, var det en perfekt anledning til å teste ut noen nye kaker. En ostekake hører ofte med på kakebordet, men jeg ville ha en med en ny vri. Og Daim er jo aldri feil.Daim ostekake

Jeg er egentlig ikke så veldig glad i kaker selv, de kakene jeg liker er ofte av typen som minner litt om desserter. Slik som en digg ostekake. En digg ostekake med alt som er digg – Daim, flytende karamell, Toffifee, knasende karamell…en skikkelig bombe!

Daim ostekake

Jeg har lenge fulgt Frederikke Wærens på instagram – hun lager så mye som ser så latterlig digg ut! Jeg får vann i munnen hver gang hun legger ut et bilde. Derfor sjekket jeg ut bloggen hennes da jeg skulle bestemme meg for hvilke kaker jeg skulle bake.

Daim ostekake

Og valget var egentlig ganske enkelt da jeg kom over hennes ostekake med Daim! En superdigg ostekake med masse knasende Daim og flytende karamellsaus. Og overraskende enkel å lage, enda enklere enn vanlig ostekake med gelelokk.

Daim ostekake

Photos: ladybird

Werthers karamellene som hun har brukt til sin karamellsaus er ikke så lett å få fatt i forresten, så jeg kjøpte karamellfudge. Og ellers gjorde jeg bare en liten justering, mer Daim og mer pynt – litt ekstra karamell og litt Toffifee gjorde seg veldig godt! Daim ostekake -kan varmt anbefales å teste ut!

3 thoughts on “Daim ostekake – skikkelig digg

 • Reply Williamzesee 20. april 2024 at 17:35

  reputable indian pharmacies https://indiaph24.store/# best india pharmacy
  Online medicine home delivery

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 08:15

  medicine in mexico pharmacies: Mexican Pharmacy Online – reputable mexican pharmacies online

 • Reply Mona Sareussen 4. oktober 2023 at 10:56

  Ønsker gjerne oppskriften på denne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *