Glossy Lepper – Lip Gloss fra Kjær Weis

Annonse // PureYou.no Ambassadør
På tide å ta frem lip gloss igjen

Det er mange år siden jeg sist brukte lip gloss fast. Jeg har hatt en del lip balm som kan grense mot gloss, men den «ordentlige» glossen har vært fraværende lenge. Så dukket denne opp!

Lipgloss Kjær Weis- Shiny Lips

Da jeg så den på PureYou.no sine sider, så viste jeg at jeg måtte prøve den! Kjær Weis sin nye Lip Gloss. De fine fargene falt jeg umiddelbart for. Også så den perfekt glossy ut. Og perfekt gloss for meg, det er en gloss uten glitter, men gjerne med subtilt shimmer. Og i veldig naturlige, fine farger. Og Kjær Weis sin så ut til å innfri!

Kjær Weis Lip Gloss - Glossy Lips

Og glossen innfridde! Den er for det første veldig god på leppene, det er et must! Den er ikke for klissete, jeg liker ikke at håret klistrer seg fast i leppene hele tiden. Også gjør den leppene bare myke og smidige. Også lukter den heller ikke for mye, jeg liker litt diskret lukt på lip gloss.

Kjær Weis Lip Gloss - Glossy Lips

Og den er selvfølgelig Cruelty free og fri for snusk som parabener, mineraloljer og silikon. Det er en av tingene jeg er så glad i med PureYou.no, der kan jeg handle uten å tenke så mye på innholdet i det jeg handler, den bekymringen har de dyktige jentene bak nettbutikken tatt seg av!

Kjær Weis Lip Gloss - Glossy Lips

Denne gangen valgte jeg en veldig fin, diskret rosafarge. Affinity. Helt perfekt faktisk. For det er Kjær Weis utrolig dyktig på, de superfine, naturlige fargene! Det går igjen i hele linjen deres. Også føles innpakningen så utrolig lyxig, lip glossen er skikkelig tung og god i hånda. Hvis du har en foundation eller blush fra Kjær Weis så skjønner du hva jeg mener! Innpakningen er vannvittig lyxig! Og de fleste har supre refills – stor, happy tommel opp!

Lipgloss Kjær Weis- Shiny Lips

Photos: ladybird

Sjekk ut denne og alle de lekre produktene fra Kjær Weis på PureYou.no – min norske favoritt for naturlig, sunn hudpleie og make up!

3 thoughts on “Glossy Lepper – Lip Gloss fra Kjær Weis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *