COOLA Mineral Sunscreen – Matte Tint

Inneholder reklame // Pureskin.no Ambassadør
En ny favoritt fra COOLA?

COOLA har lenge vært en favoritt hos meg når det kommer til solprodukter. Faktisk så er jeg så enormt fornøyd med det ene produktet deres at jeg har brukt det året rundt, bare fordi det gir en så fantastisk fin glød. Da snakker jeg selvfølgelig om COOLA sin Mineral Face Lotion Tinted Rose. Den gir nemlig en helt RÅÅÅÅ glød! Derfor er fallhøyden rimelig høy når jeg tester ut en av de andre ansiktproduktene fra COOLA. Og ikke nok med det, men det har også en helt annen finish – nemlig matt!

Coola Mineral Sunscreen // Beauty

COOLA Mineral Sunscreen Matte TInt er som en slags BB Krem med farge og matt finish. Jeg er i utgangspunktet en tilhenger av glød, glød og atter glød! Men når man er i varmere strøk, så kan den gløden tippe over i en litt for blank look. Derfor valgte jeg å gi denne her en sjanse! Den finnes i to varianter, en med agurkduft, og en uten duft. Jeg valgte den siste.

Coola Mineral Sunscreen // Beauty

Og jeg kan vel ikke annet enn å si at den gjør akkurat det den lover! Den matter ned huden og gir en anelse dekkevne, noe som kan være ganske så flatterende i varmen! Den beskytter mot solstrålene med SPF30, og siden den er en BB Creme, så har den også en rekke andre egenskaper! Den beskytter huden mot miljømessige påvirkninger, den tilfører Omega3 som hjelper huden å holde på fuktigheten, den virker beroligende og den inneholder ingredienser som motvirker frie radikaler. Ganske så mye i en liten tube!

Og selv om jeg fortsatt sverger til glød, så må jeg nok innrømme at denne versjonen her, som matter ned, er ganske så flatterende når det blir skikkelig hett! Så du skal nok ikke se bort fra at den kan få en fast plass i baderomsskapet, sammen med denne favoritten fra COOLA.

19 thoughts on “COOLA Mineral Sunscreen – Matte Tint

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *