Coola MineralFace Sunscreen – Glødende hud med solfaktor på kjøpet

Photos: ladybird
Solkrem er veldig sjelden noe man forbinder med flott glød og en nydelig effekt når den kommer på huden. Men denne overrasker! Jeg liker å bruke rene produkter på huden som ikke inneholder unødvendig mye tilsetningsstoffer og giftstoffer. Og Coola er nettopp et slikt merke. Jeg bruker alltid egne solkremer for ansiktet og egne for kroppen, ellers synes jeg ofte man kan få litt urenheter. Dette er første gangen jeg tester ut Coola sin MineralFace solkrem for ansiktet og det blir ikke den siste – for jeg er rett og slett forelsket i den finishen den gir huden. Selve kremen er en gulaktig krem med shimmer som kan se litt skummel ut i første omgang, men blir fantastisk fin på huden – den er så fin på huden at jeg ofte dropper annen sminke når jeg bruker denne. Og da har vi ikke kommet til at den faktisk beskytter huden mot skadelige solstråler også. Den inneholder SPF20, noe som er litt lavere enn jeg går med når jeg skal være ute i stekende sol, men det holder til overskyede dager og den kommende årstiden.
Og til dere som kanskje synes «Rose Essence» høres litt skummelt ut, den lukter minimalt – så du trenger ikke være redd for at den lukter bestemor 😉
Coola finner du blant annet hos pureskin.no

6 thoughts on “Coola MineralFace Sunscreen – Glødende hud med solfaktor på kjøpet

 • Reply Srofps 6. januar 2024 at 08:54

  types of allergy pills major brand allergy pills allergy pills non drowsy

 • Reply Rwnvdv 6. januar 2024 at 01:07

  best allergy medicine without antihistamine allergy pills prescribed by doctors do you need a prescription

 • Reply ladybird 10. august 2015 at 15:58

  Anonym: det er godt å høre! Jeg sorstår godt at du føler behovet for å spørre, det er tross alt en del gråsoner innenfor bloggingen 🙂 Jeg er helt sikker på at du ikke vil oppleve det samme med denne solkremen. siden den nesten føles mer som en såkalt BB eller CC krem, og slettes ikke er hvit i utgangspunktet – jeg tror faktisk du vil elske resultatet den gir!

 • Reply Anonym 6. august 2015 at 19:24

  synes du har en veldig troverdighet, så jeg tror ikke du lyger. Det var ikke ment sånn:)
  men den solkremen jeg har prøvd var virkelig utrolig skuff, jeg ble så hvit. Tenkte yes, endelig en ren solkrem, for jeg pleier å få urenheter av andre solkremer. Kanskje jeg skal prøve denne:)

 • Reply ladybird 5. august 2015 at 14:34

  Hei anonym! Nei, dette er ikke reklame i den forstand at det er et betalt innlegg. Det er en anbefaling av et produkt som jeg liker veldig godt. Hvis du leser bloggen min jevnlig så vil du se at det dukker opp noen typer reklameinnlegg innimellom, men disse er da merket – og jeg er fortsatt ganske bevisst på hva jeg lar slippe til på bloggen, selv om det er et såkalt betalt innlegg. Du kan betale meg for plass på bloggen, men ikke positiv omtale.

  Hmm, jeg kan jo egentlig ikke si noe generellt om kremene til Coola, siden jeg ikke har testet alle. Før har jeg bare testet de til kroppen, og de har jeg vært kjempefornøyd med, og de har heller ikke gjort meg hvit i huden. Men dette er den første jeg tester for ansiktet. Som jeg skriver i innlegget så bruker jeg alltid egne solkremer for ansiktet, da jeg synes behovet er litt annreledes enn på kroppen. Nå er jo ikke denne kremen hvit, den har en gylden gulbrun farge med shimmer – så det er jo ganske naturlig at man ikke blir hvit av denne. Og som jeg utdyper i teksten, jeg elsker den for den effekten den gir på huden – så jeg bruker den i første omgang for sin fine glød – solfaktoren er bare en kjempebonus!

 • Reply Anonym 5. august 2015 at 06:44

  er dette reklame?
  Jeg og småen blir veldig hvit av disse kremene til Coola, jeg ser bokstavlig ut som et spøkelse. Hjelper ikke med sminke over:( For meg var dette stor skuff!
  lurer på om denne virkelig er så annerledes enn den andre med spf 20 og spf 50…?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *