Beautyprodukter i reisestørrelse

Inneholder reklame // Pureskin.no Ambassadør
Beautyfavoritter i reisestørrelse

Å pakke lett, og samtidig få med en del av favorittproduktene på ferie er ikke alltid like enkelt. Derfor er det digg med reisestørrelser på en del av produktene. Solkrem, body lotion og den slags må jeg alltid ha store versjoner av, for det brukes det så mye av. Men på hårproduktene kan jeg gjerne down-size litt.

Favoritter i reisestørrelse // beauty

Siden vi er på ferie et sted med sol, saltvann og strandliv – så er jeg avhengig av masse fukt og pleie til håret. Derfor er det helt essensielt med gode masker og balsamer. Pureluxe Repleneshing Conditioner er en nærende fuktighetsgivende balsam som jeg gjerne lar sitte i ekstra lenge, akkurat som en maske. I det klimaet her trenger jeg max fukt til slitent hår.

Favoritter i reisestørrelse // beauty

Josh Rosebrook sin shampoo og balsam er også perfekte å ha med seg, med sine små reisestørrelser. Det er første gangen jeg tester hårproduktene fra Josh Rosebrook og så langt er jeg veldig fornøyd. Første gangen jeg brukte de så fikk de meg til å tenke på Bali. Den friske sitrusaktige duften var som tatt rett ut i fra et av de mange SPA- opplevelsene på Bali. Josh Rosebrook er et amerikansk merke, ironisk nok har jeg flydd over Atlanteren med det.

Det er et merke som baserer seg på botaniske ingredienser og har en “Zero-toxicity”-mentalitet. Og det kan namedroppes en lang rekke kjendiser som sverger til merket. Blant annet Alicia Silverstone, Olivia Wilde, Mila Kunis, Martha Stewart, Ellen DeGeneres, Tori Spelling, Rob Lowe og Fran Drescher.  For å nevne noen.

Du kan kjøpe produktene hos Pureskin.no, den digge grønne, rene nettbutikken jeg er fan av, og ambassadør for! Jeg tenkte også å stikke innom noen steder her, og se om jeg kan finne igjen merket her borte – og kanskje komme hjem med noen nye favoritter.

Hvis du skal ut og reise anbefaler jeg å sjekke ut Pureskin sin egen kategori med reiseprodukter, masse digge produkter i reisevennlige størrelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.