Yogamorgen med Run&Relax – beste starten på dagen

 Happy Yogi!
 Sjekk ut de nye lekre fargene i Run&Relax SS15 kolleksjonen – jeg falt spesielt for den grønnmelerte (som jeg har på meg på øverste bilde) den knallgule fargen og den blåmelerte.
 Det lille koselige yogastudioet Leela Yoga i Heimdalsgata 4
 Deilig å starte dagen på matta
 De ferskpressede juicene fra PUR Oslo kan anbefales, spesielt Spine-Aplle-Tini med ananas, spinat, siron og ingefær. Skikkelig fresh!
De siste månedene har vært litt utforrende i forhold til formen. Jeg skal slettes ikke klage, for jeg har fint kunne jobbe og fungere i hverdagen, men jeg har ikke orket så mye mer. Trening har vært helt utelukket, med en gang pulsen har gått opp så har kvalmen kommet. De siste ukene har jeg heldigvis kunne tatt meg noen deilige etterlengtede yogaøkter. Og i dag var jeg så heldig å bli bedt med til en liten yogamorgen hos Leela Yoga, for å titte på Run&Relax sin vårkolleksjon og få en deilig yogaøkt med dyktige Vibeke Klemetsen.
Det var balsam for kropp og sjel, noe en kropp som holder på å lage en liten baby, satte utrolig stor pris på! Yoga er en treningsform som jeg kommer til å prioritere gjennom hele svangerskapet, den gir deg styrke, stabilitet og lærer deg å lytte til kroppen og bruke pusten på best mulig måte. Det kommer nok ganske godt til nytte når denne babyen bestemmer seg for å se dagens lys.
Sjekk ut Run&Relax sine nyoppdaterte hjemmesider for flere bilder av nyhetene deres og freshe yogaklær. Jeg har allerede en del yogatøy og treningstøy fra Run&relax og har flere favoritter. Seamless Sports Bra er en super sportsBH og BH til yogabruk, for deg som liger sportsBHer som sitter godt. Nå har jeg ganske moderat byste, og det er ikke alltid lett å finne en BH som virkelig sitter, men det gjør denne. Jeg er også veldig glad i yogatøyet til Run&Relax, spesielt Banda tightsene. Disse viste seg også å være geniale nå som jeg er gravid, siden de er litt høye i livet, slik at jeg kan få dratt den godt over babybumpen. Jeg liker også at de er litt ekstra lange i beina, slik at jeg kan dra de litt ned over føttene når yogaøkten starter og man ikke har fått opp varmen enda.Har en liten følelse av at jeg kommer til å loffe rundt i disse buksene hjemme fremover. Tightsen er også supre på lange flyreiser, da er supermyke og sømløse, ingenting som klemmer eller klør.
Nå skal jeg nyte følelsen av yogabliss, som fortsatt sitter godt i kroppen.
Se hele kolleksjonen til Run&Relax her.

3 thoughts on “Yogamorgen med Run&Relax – beste starten på dagen

 • Reply Enftuz 5. januar 2024 at 23:02

  allergy pills for rash does allegra require a prescription claritin allergy sinus 12hr costco

 • Reply ladybird 15. februar 2015 at 13:39

  Anonym: Tusen takk, det er veldig koselig med den nye tilværelsen! 🙂

  Vet du, siden jeg ikke tar de antrekksbildene mine så høytidelig, så bruker jeg ofte mobilen. Og da er det et par apper jeg vanligvis bruker – PS Express, både for å tra og redigere bildene og en som heter Superburst som tar masse bilder etter hverandre. Anbefaler som regel å ta bildene med det "vanlige kameraet" og ikke mot deg selv, for da blir bilden ofte enda dårligere i kvaliteten 😉

 • Reply Anonym 12. februar 2015 at 20:56

  Gratulerer med babybump og takk for god og inspirerende blogg! 🙂 Bare lurer, når du tar bilder av deg selv slik som i dette innlegget, bruker du mobil? I så fall hvordan tar du bilde uten å holde i telefonen? Er det et smart triks? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *