Bob&Boxy – Naturlig skjønnhet rett i postkassa

Detox your beuatybag – Bob&BOxy

Er du nysgjerrig på naturlig hudpleie, eller allerede ganske frelst? Da er Bob&Boxy er ganske så snedig oppfinnelse. Det er en beauty box som du abonnerer på, hver måned får du en ny boks fylt med naturlige skjønnhetsprodukter.  Jeg meldte meg på for litt siden og fikk akkurat min første boks!

Bob&Boxy

Jepp, my day just a whole lot better! For jeg elsker å få pakker i posten og jeg elsker å teste ut nye produkter. Denne gangen fulgte det med noen produkter som jeg kjenner fra før, og noen produkter fra merker jeg aldri har hørt om! Og nettopp det er litt ekstra gøy!

Bob&Boxy

Temaet for den første boksen min var «glød». I boksen var det en ansiktsmist fra Maya Water, fuktighetsgivende maske fra Balance Me, Pukka te, en high lighter fra Noto og en lipgloss fra Modern Minerals.

Bob&Boxy

Photos: ladybird

Sjekk ut siden til Bob&Boxy hvis du er nysgjerrig og liker å teste beautyprodukter!

One thought on “Bob&Boxy – Naturlig skjønnhet rett i postkassa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *