Yankees and Rangers

Photos: ladybird
Det var ikke mye som sto på shoppinglista da jeg dro til New York, vi ville nemlig bruke mesteparten av tiden på å suge inn energien i byen, spise og kose oss. men noen ting sto på lista, blant annet Yankees cap. Etter min mening, og helt sikkert veldig mange andre, den ultimate capsen. Jeg trengte sårt en ny, siden min forrige Yankees cap har vært med på litt for mange løpeturer. Kjøpte en klassisk blå, og likte den helsorte – litt mer chic. Og siden vi var på hockeymatch og så Zucca spille for Rangers i sluttspillet (storkamper er så gøy, jeg klarer ikke sitte rolig i setet og huier og skriker) så ble det jammen en Rangers cap og.

3 thoughts on “Yankees and Rangers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *