Kashminas nye kosedress

Annonse // Kashmina Ambassadør
Kosedress med stor K

I fjor kom Kashmina med en helt fantastisk kosedress som var med land og strand på sommeren i fjor, og som jeg har bodd i hjemme. For det er noe helt spesielt med kosedresser i kashmir. Det er litt softere, litt lunere, og føles ganske så mye mer lyxig.

Kashminas kosedress

Jakken er like nett som den forrige modellen, men med litt lengre ermer. Noe som gjør den enda litt mer anvendelig. Jeg er litt glad i å dra ermene nedover håndleddet og håndbaken. Jeg tror det kommer litt fra yogaen, der jeg ofte liker å dra yogatightsen ned over hælene slik at den dekker en del av foten. Det er en liten greie jeg har.

Kashminas kosedress

Og Kashmina har også lansert en ny blåfarge – disig blå. En farge som jeg egentlig ikke har veldig mye av i garderoben, men som jeg merker at jeg trives veldig godt i. Den passer også helt perfekt til noen av blåskjortene mine. Og denne kosebuksen fra Kashmina, sammen med en blåskjorte er faktisk et helt perfekt avslappet antrekk, som samtidig er bittelitt penere.Kashminas kosedress

Også har jakken en nett hette. Og hetter er alltid digg. Jeg elsker å trekke en hette over hodet på vei hjem fra trening eller yoga.

Kashminas kosedress

For meg har nesten disse Kashmina plaggene innført et nytt begrep i vokoabularet mitt – nemlig comfort clothes. Litt det samme som comfort food, bare i klesveien. Disse klærne som bare føles lune, digge og trygge. Og alltid et sikkert valg.

Kashminas kosedress

Og på slike grå sommerdager som i dag, så hopper jeg rett i kashmiren min. Dette er det ultimate settet for slike dager.

Kashmina kosedress // Ladybirds Nest

Photos: ladybird

Etter alle de fantastiske varme dagene vi har hatt så langt i sommer så er det bare deilig med en grå og regnfull dag. Den nytes til det fulle.Sjekk ut den nye kosedressen til Kashmina på siden deres, den finnes også i grå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.