Chocolate Soleil fra Too Faced

Photos: ladybird
Jeg må ærlig innrømme at jeg glatt hadde gått rett forbi denne bronzeren og resten av utvalget til Too Faced hvis jeg ikke hadde kjent til merket. Med sin småtacky design er det jo lett å tenke at dette umulig kan være noen kvalitetsprodukter. Men heldigvis så vet jeg bedre, dette er nemlig til dags dato den beste bronzeren jeg har prøvd. Jeg er nå på min fjerde eller femte boks av denne.
Når det kommer til bronzer så vil jeg ha en bronzer som er brun, ikke gul, ikke rosa, ikke oransje, men brun! Lettere sagt enn gjort. Denne er enkelt og greit brun (ganske mørk, så velg den lyseste varianten hvis du er lys i huden), den er matt og den gir den perfekte solbrune fargen jeg er ute etter. Og som navnet tilsier, den lukter sjokolade! Så du bør ha sansen for sjokolade.
Denne gangen måtte jeg hamstre da jeg var i New York, jeg begynte nemlig å gå tom.
Jeg handler alltid denne når jeg er ute og reiser og da som regel på Sephora. Det er ikke på alle Sephora butikker de har Too Faced, men har de det, så synes jeg denne er verdt å ta med seg!
En storfavoritt i sminkepungen!

2 thoughts on “Chocolate Soleil fra Too Faced

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *