Vinn Koreanske ansiktsmasker fra Manefit

ANNONSE
Keen på å teste ut koreansk hudpleie?

Nå kan du vinne en valgfri ansiktsmaske fra det Koreanske hudpleiemerket Manefit. Manefit er kort fortalt kjent for fantastiske ansiktsmasker i høy kvalitet laget av de beste ingrediensene, til en fornuftig pris. Merket baserer seg på naturlige, effektfulle ingredienser som blant annet honning, grønn te og lavendel. Manefit lager såkalte «sheet face masks» , du vet slike masker i et papirlignende eller gelelignende materiale som man legger på huden.

Manefit er et Koreansk hudpleiemerke som du kan få tak i på nettbutikken SkinBloom som har spesialisert seg på Korenask hudpleie.

SkinBloom - Koreansk ansiktsmaske

Jeg har plukket ut tre ulike masker fra Manefit, og du kan vinne en valgfri maske blant de tre! Den første masken jeg har valgt ut er Manefit sin Honey Nutrition + Vitalizing.  En fuktighetsgivende og foryngende maske med blant annet honning. Honning er proppfull av antioksidanter og nærer, fukter og beroliger huden.

Koreansk hudpleie - grønn te

Den andre masken du har mulighet til å velge, er Green Tea Pore Care + Moisturizing. Det er en skikkelig digg gelemaske med grønn te – og Manefit sin bestselgende maske! Grønn te er proppet med antioksidanter og virker beroligende og kjølende på huden.

Lavendel ansiktsmaske Manefit

Den siste masken du har mulighet til å velge er Lavender Wrinkle + Lifting Sheet Mask.  Denne masken virker oppstrammende og forbedrer hudtone og elastisiteten i huden.

SkinBloom - Koreansk ansiktsmaske
Photos: ladybird

Du kan gå inn på SkinBloom og lese mer om hver enkelt maske og hvem de passer best for før du bestemmer deg for hvilken du ønsker deg.  Når du har bestemt deg for en favoritt så legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet med navnet på den masken du ønsker deg. (Husk kontaktinfo!)

Jeg trekker ut en vinner i samarbeid med SkinBloom om en ukes tid! Vil du doble dine vinnersjanser? Delta på konkurransen på min instagram også. Lykke til!


Publisert

i

av

Kommentarer

10 kommentarer til “Vinn Koreanske ansiktsmasker fra Manefit”

 1. Karen Storvoll avatar
  Karen Storvoll

  Gifter meg snart, så da tror jeg honeymasken hadde vært fin! 😀

  1. Ladybirds Nest avatar

   Da hadde nok den vært perfekt! Lykke til 🙂

 2. Stine avatar
  Stine

  Jeg vil gjerne prøve honey nutrition + vitalizing masken! ?

  1. Ladybirds Nest avatar

   Den er supergod! Lykke til 🙂

 3. Nina avatar
  Nina

  Spennende! Jeg vil gjerne prøve Green Tea Pore Care + Moisturizing. Høres helt vidunderlig ut! ?

  1. Ladybirds Nest avatar

   Den er skikkelig digg, tykk og god gelemaske! Lykke til!

 4. Charlotte avatar
  Charlotte

  Jeg vil prøve green tea masken!??

  1. Ladybirds Nest avatar

   Den er så digg, skikkelig tykk og god gelemaske! Lykke til!

 5. Hanne avatar
  Hanne

  Dette hørtes spennende ut:) Hvis jeg er så heldig å vinne så vil jeg gjerne prøve honey nutrition + vitalizing, den hørtes perfekt ut for en småbarnsmor der døgnet noen ganger har for få timer;)

  1. Ladybirds Nest avatar

   Tro meg, den er perfekt for oss småbarnsmammaer 😉 Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *