Nike Thea sneakers - Ladybirds Nest Blogg

Et par nye freshe Nike sneakers

 

Inneholder produktlenker
Får man noengang nok sneakers?

Jeg tviler egentlig, det føles nemlig ikke som jeg noen gang kan få nok sneakers. det er alltid plass til et par til. En annen modell, et annet merke, en annen farge. Akkurat nå er det Nike sin Thea modell i grønn som har fått plass i skogarderoben. Nærmere bestemt Air Max Thea Ultra Flyknit.

Nike Thea sneakers - Ladybirds Nest Blogg

Jeg har hatt flere Thea sneakers fra Nike. den aller første var en helhvit som jeg kjøpte sist gang jeg var i New York. De var jeg smart nok til å gå inn uten sokker en dag vi skulle vandre New York på kryss og tvers. Det er vel unødvendig å si at det egentlig ikke ble noe godt første møte med Thea. Men tross et dumdristig førstemøte som endte med store gnagsår, så er Thea modellen blitt en favoritt. Den er riktignok litt nettere i modellen enn mange andre modeller fra Nike, litt smalere og ofte litt mindre i størrelsen. Jeg bruker nesten konsekvent å gå opp et halv nummer sammenlignet med andre skomodeller fra Nike.

Air Max Thea Ultra Flyknit
Photos: ladybirds nest

Siden sommersalget har startet flere steder så kan du nå være heldig å få tak i denne modellen litt rimeligere. Her hos Zalando har den blant annet i fem farger, blant annet i den grønnfargen jeg har.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *