Veloursofa

Veloursofa – valgets kvaler

Inneholder produktlenker
Skal vi gå for velour?

Vi er på sofajakt. Jeg er egentlig veldig glad i loungesofaer som man bare kan slenge seg ned i. Men denne gangen ser vi etter noe litt annet. Noe litt strammere. Helt siden jeg så denne artikkelen fra Naja Munthe sin Københavnhjem på BoBedre sine sider, så har jeg hatt grønn velour på hjernen.

Jeg kunne tenkt meg en veloursofa som er litt streng og har litt rene linjer, men samtidig er litt casual. Et godt alternativ er Be Pure sine!

Veloursofa
Photo: Be Pure Home

Jeg elsker denne daybed versjonen! VakreRom har den i to fine grønnfarger og jeg endre mening annenhver dag på hvilken farge jeg foretrekker. Oliven eller mørkegrønn, mørkegrønn eller oliven…

Veloursofa
Day bed’en hadde vært superfin i en liten gruppe med to matchende stoler.
Veloursofa
Photo: Be Pure Home

Sofaen finnes forresten i utallige farger, fra klassiske grå, til røffe rødtoner, dype blåfarger, gyldne gulfarger – så mange fine!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “Veloursofa – valgets kvaler”

 1. Anette avatar
  Anette

  De grønne sofaene til Naja Munthe bet jeg meg også fast i, de er fantastiske. Et lite tips, artikkelen om Naja Munthe sitt hjem ble opprinnelig skrevet av danske BoBedre. Om du går inn på BoBedre.dk og søker opp artikkelen ligger det mye flere bilder der av det fantastiske hjemmet. Er flere rom som er verdt en kikk ☺️

  1. Ladybirds Nest avatar

   Åhh tusen takk for tipset! Elsker hjemmet hennes, så det skal jeg jammen sjekke ut!

 2. Luisa - La Mar avatar

  Herregud så fine de er!

  1. Ladybirds Nest avatar

   Jaaaa – de er råfine! Falt så for denne grønnfargen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *