Chloe Skirt Basic Apparel – White Denim


White Denim -perfekt for våren

I år har våren latt vente på seg. Jeg kjenner at jeg er veldig klar for å ta frem vårgarderoben, tørr asfalt og bare legger. En vårfavoritt i år er Chloe Skirt fra Basic Apparel i hvit. Eller mer eksakt off white.

White Denim - Chloe Skirt

Denim skal få ta en stor plass i vårgarderoben i år. Et klassisk valg som man aldri blir helt lei. Jeg elsker kombinasjonen denim og denim. Gjerne i ulike blåtoner, eller hvit og blå denim.

White Denim - Chloe Skirt

Chloe Skirt kommer også til å bli en favoritt til de helhvite antrekkene. Så sommerlig og deilig! jeg elsker at skjørtet er mykt i kvaliteten og har litt stretch – det gjør det bedre å ha på og lettere å bevege seg i. Og litt greier å holde tritt med en aktiv toåring.

White Denim - Chloe Skirt

Photos: ladybird

Skjørtet finnes i flere andre fargevarianter også, klassisk denimblå, grå, lys rosa + Jeg har sett at blant annet Miinto har hatt de fleste fargene!

Jeg er også på jakt etter den perfekte denimjakken. Det har jeg vært i flere sesonger nå. Denimskjorter kan jeg finne utrolig mange fine av, men å finne den perfekte jakken er langt vanskeligere. Noen tips?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *