Vant du Alchemy Super Blend fra Pureskin?

Inneholder sponsede produkter

Alchemy Super Blends / Pureskin

Var du en av de heldige?

I samarbeid med pureskin.no gir jeg altså bort tre blandinger fra Alchemy Super Blends – Beauty Elixir, Morning Elixir og Sport Elixir. Konkurransen ble lagt ut for litt over en uke siden og nå er vinnerne trukket ut.

Alchemy Super Blends // pureskin

Karen-Christine vant Sport Elixir, Eva CC vant Morning Elixir og Ritahel vant Beauty Elixir. Jeg har sendt dere alle en beskjed, bare svar meg på den – så er blandingene deres snart på vei.

Alchemy Super Blends / Pureskin

Photos: ladybird

Da kan jeg fortsette på min digge morgensmoothie, i dag med en liten dose Beauty Elixir.

God søndag!

4 thoughts on “Vant du Alchemy Super Blend fra Pureskin?

 • Reply Log in 15. mai 2024 at 20:51

  The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you.

 • Reply Ypmfel 6. januar 2024 at 00:13

  strongest over the counter allergy different types of allergy medicine allergy medications prescription list

 • Reply Karen-Christine 26. mars 2017 at 19:15

  Yeay! Hurra! 😀 Nå ble jeg glad! Måtte se igjennom alle kommentarene tilfelle det var noen andre med samme navn som også hadde ønska seg Sport Elixir. Jeg fant nemlig ikke beskjeden fra deg. Mulig det snek seg med en skrivefeil i mailen min f.eks., så jeg legger igjen en ny kommentar, men med en annen mail enn jeg tror jeg brukte sist (@skrellen…) i tilfelle det er problemet, selv om jeg ikke fant noe som var stoppet av spamfilteret… Ha en forhåpentligvis fortsatt fin søndagskveld! 🙂

  • Reply Ladybirds Nest 28. mars 2017 at 19:37

   Så godt å høre, er så hyggelig med vinnere som blir så glade! Jeg har ikke sjekket opp det med skrivefeilen, men det kan jo være en logisk grunn til at du ikke har fått beskjed 🙂 Har sendt deg mail nå 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *