Slip-on sneakers med gigantisk sløyfe

Inneholder produktlenker

Slip-on sneakers med gigantisk sløyfe

Sa du stor sløyfe?

Yes, det er nettopp det dette er! En gigantisk sløyfe som nesten dekker hele skoen. Og det er jo nettopp det som gjør de så morsomme.

Slip-on sneakers med gigantisk sløyfe

Jeg la ut bilde av disse skoene på instasnap, og spørsmålene haglet – så da lagde jeg liksågodt en bitteliten bloggpost på de. Da får dere se de litt bedre. Skoene er fra River Island, et merke jeg best kjenner fra handleturer i London. Men som du kan få kjøpt i noen norske nettbutikker. Dette paret fant jeg hos Zalando. Men jeg ser at de er utsolgt nå, og kun har igjen de samme i blomstrete (ganske kule de og!)

Slip-on sneakers med stor sløyfe

Photos: ladybird

Jeg googlet litt og fant ut at de har disse på Nelly også, og de har igjen – i hvertfall foreløpig! Jeg vipper litt mellom to størrelser og tok den største, det var helt riktig for mine føtter.

Kule, eller hur?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *