Stylingstips kortermet kashmirtopp #1

Annonse//Inneholder sponsede produkter
Kortermet Kashmina topp // Ladybirds Nest

STYLING AV EN GARDEROBEKLASSIKER FRA KASHMINA

Kashmir er og blir en klassiker i garderoben. Når du kjøper deg kvalitetsplagg i kashmir, så kjøper du et plagg du skal ha glede av i mange, mange år – kanskje resten av livet hvis du tar godt vare på det.

Kortermet Kashmina topp // Ladybirds Nest

Det norske merket Kashmina er en av mine absolutte kashmir-favoritter. Kvalitetskashmir i lekker design, til fornuftige priser. Denne kortermede toppen er en av de nyere tilskuddene til kolleksjonen og helt perfekt for våren. De neste dagene og ukene deler jeg noen tips, til hvordan man kan style en slik topp.

Kortermet Kashmina topp // Ladybirds Nest

STYLINGTIPS #1 – MOMJEANS

Jeans funker jo til det meste, og en blå jeans er jo veldig lekkert til en hvit topp. For en litt mer moderne look har jeg valgt å kombinere Kashmina toppen med en såkalt «momjeans».

Kashmina + Ladybirds Nest

Litt høyere på livet, gjerne ankellang og med et snitt som får meg til å tenke på nittitallet. Avslappet og kult, og veldig riktig akkurat nå.

Kashmina kortermet genser

Sjekk gjerne ut noen vintage Levi’s jeans, eller denne fra Monki som jeg har anbefalt før.

Denim + kashmir

Det hadde også gjort seg med et flettet skinnbelte i livet. Men enn så lenge lot jeg kombinasjonen kashmir+denim få spille hovedrollene.

Kortermet Kashmina topp // Ladybirds Nest

Photos: ladybird

Aller helst vil jeg kombinere antrekket med gullbootsene mine. Men et par lekre pumps hadde også funket fint, eller kanskje et par kule loafers til hverdags.

Denne kashmirtoppen og resten av kolleksjonen til Kashmina finner du her.

3 thoughts on “Stylingstips kortermet kashmirtopp #1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *