Kule solbriller til kidsa

Izipizi solbriller barn - Ladybirds Nest

IZIPIZI SHADES FOR KULE KIDS

Å finne solbriller til de små er ikke så enkelt. For det første så sitter de sjelden behagelig, og de ser sjelden så veldig bra ut. Lillefrøkna har ikke akkurat vært noe fan så langt. Men i det siste har hun begynt å snakke på briller, sikkert fordi jeg går mye med briller. Så da en nettbutikk jeg følger, som har ting for kids, la ut et bilde av sine nye Izipizi solbriller så bestemte jeg meg for å gi de et forsøk.

Izipizi solbriller barn - Ladybirds Nest

Jeg klikket hjem et par Izipizi solbriller fra carmell.no og i dag dumpet de ned i postkassen. Småfrøkna var i ekstase og danset rundt med de helt til hun måtte legge seg. Hun har aldri hatt på seg solbriller frivillig før. Det virker som de sitter veldig behagelig på, hun kan ta de på og av selv, siden de ikke brekker så lett – og de er jo superkule å se på!

Izipizi solbriller barn - Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Digger at de ser ut som en kul brille, hadde de vært i min størrelse så kunne jeg lett gått i de selv! Det er nesten så jeg får lyst til å kjøpe et par til, de fantes i mange kule farger også.

Du ser hele utvalget til Carmell her, foreløpig den eneste butikken jeg vet om som fører Izipizi solbrillene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *