Strikk til lillefrøkna

STRIKK I BARNEGARDEROBEN

Vi har fått den første smaken på vinter med et lett snøfall de siste dagene. Is på bakken og et lett, hvitt snølag over omgivelsene. Da er det på høy tid med mer strikk til hun lille i familien.

Strikk til hun lille

Den søteste lille genseren ble med hjem fra Zara litt tidligere i høst. Den er så fin, jeg kunne tenkt meg helt lik selv! Plukket også med et par stripete leggings. Striper funker liksom til alt og det var så fint med disse dyprøde stripene. Helt perfekt til de nye vinterskoene hennes fra Bisgaard. Sjekk den fargen da, jeg elsker de skoene! Og det gjør hun også. Når vi er hjemme så går hun ut i gangen og henter skoene sine og setter de på seg – veldig søtt!

Strikk til barn

Også er det ulltightsen hennes i ribbestrikk da. Den er fra norske MeMini kjøpt hos Engler&Cowboyer. Og vi er så glad i den at vi kjøpte den i to farger. En fin gråmelert farge og en beige. Begge funker til alt! Den er helt super å dra over ullundertøy, eller bruke som mellomlag når hun leker ute. Også er den så fin, den funker liksom til alt!

Strikk til hun lille

Photos: ladybird

Personlig så er jeg veldig glad i litt mer kjønnsnøytrale farger til barna, det er veldig praktisk i forhold til arving og jeg synes det gjør det mye enklere å mikse og matche klærne i garderoben. Men jeg er også ganske så opptatt av at barn skal ha farger i garderoben, jeg synes rett og slett det er nitrist å kle barn i grått fra topp til tå! Det er ikke alltid så lett å finne klær i litt mer kjønnsnøytrale farger, men utvalget blir bare bedre og bedre synes jeg! Så jeg er nok langt fra den eneste som tenker på den måten. I nettbutikken jeg jobber for så har vi faktisk en egen fane med mer kjønnsnøytrale plagg, en Unisex-fane, der vi samler alle klærne som passer like godt til gutter som jenter.

2 thoughts on “Strikk til lillefrøkna

  • Reply Luisa - La Mar 16. november 2017 at 08:45

    Nydelige strikkeplagg til den lille! Jeg syns det er fint å ikke fokusere på gutte- og jentefarger, hos oss er det ingenting som heter det. Her i huset elsker vi blått i alle nyanser, men det ville vi gjort uansett om vår lille var gutt eller jente. Nå har vi en gutt og har spart på allslags klær til en evt lillesøster eller lillebror. I allslags farger 🙂

    • Reply Ladybirds Nest 11. desember 2017 at 22:06

      Jeg er så enig med deg Luisa! Jeg er for et hav av farger, og at de aller, aller fleste fargene er fine til begge kjønn. Vesla mi har nok hatt mer blått opp igjennom, selv om hun nå har landet på at hun elsker rosa og lilla. Det er noe hun har kommet frem til uten at vi har oppfordret henne til noe som helst. Også liker jeg jo miljøaspektet med at klær kan brukes opp igjen og, uansett kjønn <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *