Black Beauty Favoritter November

Inneholder sponsede produkter // Pureskin.no Ambassadør
Black Beauty Faves – Beauty favorittene i november

Det er en liten stund siden jeg har samlet opp skjønnhetsfavoritter i et innlegg. Derfor er det på høy tid med en oppdatering der. Her er novemberfavorittene fra baderomsshylla og make up bagen.

Black Beauty faves - November Beauty favoritter

Her har du de samlet på ett brett! Jeg ser at fellesnevneren er pleie og å ta vare på den siste lille resten av sommerens glød. Produkter som legger vekt på en naturlig sunn glød.

MILK / REVERIE, Restore Aura Spray / Roques O’Neil Therapie, Certified Organic BB Cream Foundation / INIKA, False Lash Effect / Max Factor, All Over Seduction – Afterglow / Edward Bess, Baked Mineral Bronzer / Inika

Beauty Faves

Therapie sin Restore Aura Spray har jeg skrevet om tidligere. Det var mitt første produkt fra merket Therapie, et merke som har truffet meg rett i hjertet! Jeg har vært storfornøyd med hvert eneste produkt derfra og kjenner at jeg bare har lyst til å bli kjent med hele produktserien! Les mer om denne fantastiske, oppløftende sprayen her!

Beauty Faves

Certified Organic BB Cream Foundation fra INIKA er en super BB-krem. En lett krem med farge og lett dekkevne som er fin å bruke når man ikke er så glad i dekkende sminke, eller vil ha noe mer litt dekkevne nå som vi har skiftet sesong. Jeg bruker sjelden noe dekkende på sommeren, men synes det er greit med litt dekkevnen når høsten kommer. Ofte så holder dekkevnen på en slik krem til meg, i kombinasjon med en god concealer. Og når det kommer til concealer så har jeg fått en ny favoritt, den er helt rå! Men den skal jeg vise dere litt senere. Denne BB-kremen er faktisk den BB-kremen på markedet med det høyeste innholdet av økologiske ingredienser! Den inneholder hele 80%. Hvis du ikke er helt overbevist enda, INIKA er det mest sertifiserte økologiske kosmetikkmerket på markedet. Og det er sertifisert vegansk og sertifisert dyrevennlig.

The only drama I enjoy is in my lashes!

Jeg kan likså godt innrømme det først som sist. Jeg er rett og slett ganske jålete når det kommer til mascara! Det vil si, jeg kjøper nesten bare skikkelige dyr mascara. På veldig mye make up så synes jeg det finnes mange gode rimelige alternativer, men på mascara så foretrekker jeg veldig mange av de dyre merkene. Noen av favorittene er blant annet Helena Rubinstein og Lancôme. Men denne fra Max Factor er faktisk verdt å nevne. False Lash Effect, enkel å legge og gir lange, fine og separerte vipper!

Beauty Faves

Denne bronzeren har jeg nevnt før, og det er ikke uten grunn. Baked Mineral Bronzer er rett og slett en veldig god bronzer!

Også er det highlighteren fra Edward Bess da. Edward Bess er et merke jeg er veldig glad i, men som ikke er så lett å få tak i. Et typisk merke jeg handler når jeg er ute og reiser! Denne high lighteren har en gylden tone, noe som gjør at den blender seg bedre med huden enn mange av de hvitere high lighter’ne.

Beauty Faves

REVERIE er en skikkelig sexy hårlinje fra California. Muligens et av de mest sexy “eco-lux” merkene på markedet når det kommer til hårprodukter. Disse produktene ser så fantastisk freshe ut på badet! MILK er en lett krem som er proppet med nærende ingredienser. Den har blant annet hentet ingredienser fra kokosnøtter, mandler og oliven. Det er en lett krem som gir masse næring til hår og hodebunn og etterlater håret mykt og skinnende uten å tynge det. Den har blant annet fått awarden “Most Versatile Product” av Refinery29 Beauty Innovator Awards 2015.

Black Beauty faves - November Beauty favoritter

Photos: ladybirdDer har dere mine beautyfavoritter for november, samlet på et brett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.