Black Friday favoritter fra Pierre Robert

Annonse // Pierre Robert
ET KNIPPE PIERRE ROBERT FAVORITTER

Black Friday nærmer seg og jeg har plukket meg ut noen av mine favoritter fra Pierre Robert sine kolleksjoner. Litt lenger ned skal jeg også tipse dere om hvordan dere kan få et godt Black Friday tilbud på mine favoritter (og MYE, MYE mer).

Pierre Robert - Black Friday

Barneklærne fra Pierre Robert i ull er gull. Det er en litt mer delikat linje med pene undertrøyer og gensere med blondedetaljer. Disse bruker vi masse i barnehagen, samtidig som de er superfine under kjoler og penere antrekk nå som det blir kaldere. Pierre Robert har også litt penere strømpebukser i ull med mønsterstrikk.

Pierre Robert - Black Friday

Disse er like supre som innerste lag i barnehagen, som under en penere kjole. Ulltoppen uten ermer har lillefrøkna nesten alltid på seg de dagene hun ikke går i ullgensere. Genial når du vil snike inn litt ull under bomullsgensere eller bluser.

Pierre Robert - Black Friday

Pierre Robert har jo som kjent også masse ulltights, ullgensere og ullsokker. Perfekt basetøy i ull som er helt glimrende i barnehagen. Vi har alltid et ekstra sett eller to liggende, i tilfelle det har vært hopping i sølepytter eller litt ekstra søling under måltidene i barnehagen.

Pierre Robert - Black Friday

Ullserien kommer i utallige farger, og de aller fleste kan kombineres om hverandre.

Pierre Robert - Black Friday

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg hatt veldig sansen for Hanneli X Pierre Robert kolleksjonen. Og nå kan du faktisk få noen av plaggene til en god pris på Pierre Robert sitt Black Friday tilbud.

Pierre Robert - Black Friday

Den rosa, tynne og kortermede toppen fra Hanneli kolleksjonen er superkul!

Pierre Robert - Black Friday

Og med vinteren rett rundt hjørnet så er det godt å sørge for at man har nok ull i garderoben. To ting som jeg bruker masse er de høyhalsede genserne med glidelås, og sports BH i ull. Med ullgenser med høy hals slipper jeg glipper i halsen og kald luft som sniker seg inn. Og så en av favorittene mine som jeg oppdaget da jeg var gravid – nemlig sports bh’en i ull! Den var helt super i graviditeten og veldig praktisk når jeg ammet.

Pierre Robert - Black Friday

Photos: ladybird

Nå braker det snart løs med Black Friday, og da kan du få disse plaggene og mange flere til veldig gode priser. Sørg for å få med deg Pierre Robert sitt råeste Black Friday tilbud så langt, meld deg på nyhetsbrevet deres her.

Klikk og meld deg på nyhetsbrevet!

Og husk, godbitene forsvinner fortest! Meld deg på nyhetsbrevet slik at du får beskjed når Pierre Robert kicker i gang Black Friday salget sitt!

One thought on “Black Friday favoritter fra Pierre Robert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *