Matis fuktighetsmaske – en fuktighetsboost

Inneholder produktlenker

Matis fuktighetsmaske // Ladybirds Nest

En fuktighetsboost fra Matis

En av de viktigste elementene i min hudpleierutine er fukt. Fukt, fukt og atter fukt! Jeg har troen på masse fukt og pleie, kombinert med jevnlig skrubbing. En av de aller beste fuktighetsmaskene jeg vet om er denne – Matis Hydrating Mask eller Youth Hydrating Mask som den også blir kalt.

Matis fuktighetsmaske // Ladybirds Nest

Photos: ladybird

Jeg renser huden godt og smører deretter på et tykt lag med denne masken. Så lar jeg den sitte på en god stund før jeg vasker den bort. Huden etterlates gjennomfuktet og myk. Og også et lite pluss at masken lukter så delikat.

Jeg bruker masken ekstra mye i skiftet mellom årstider, da virker det som om huden trenger litt ekstra pleie og omtanke.

Du finner Matis hos de aller fleste hudpleiere, ellers kan du alltids klikke den hjem herfra. (Min ser litt annerledes ut, det er fordi jeg har kjøpt salongstørrelse!)

3 thoughts on “Matis fuktighetsmaske – en fuktighetsboost

 • Reply Ftogfs 6. januar 2024 at 10:19

  walgreen generic allergy pills best prescription allergy pills alternatives to allergy pills

 • Reply madde 30. mars 2017 at 13:19

  Hei
  det er mye annonser for tiden. Hadde vært fint med innlegg du kom på selv:)

  • Reply Ladybirds Nest 4. april 2017 at 20:24

   Tusen takk Madde 🙂 All input settes pris på! Det er nok egentlig ikke så mye annonsering, men jeg velger å merke de fleste innleggene med produktlenker med at de inneholder det, selv om det er produktlenker som jeg ikke har noe fortjeneste av 🙂 Også er det litt slik at jeg liksågodt kan lenke til de butikkene som tilbyr produktene jeg skriver om og som er i mine affiliateavtaler, ofte så velger jeg da de før en nettbutikk som ikke er på affiliatelisten min. For å forklare på en annen måte, jeg lager innlegget fordi det er noe jeg vil skrive om, så ser jeg deretter etter om jeg kan lenke opp mot noen butikker jeg er affiliate hos – det er ment som hjelp, uavhengig av om jeg har samarbeid med butikken eller ikke.

   Noen ganger kan det være at jeg ser at en affiliate har et godt tilbud som jeg vil informere om, sånn som Jotex sitt lintilbud – da deler jeg det fordi jeg er så glad i lin selv, og tror kanskje dere kan sette pris på den infoen.

   Også prøver jeg heller å merke et innlegg for mye, enn et for lite 🙂 De eneste rene annonseinnleggene jeg har hatt i det siste er konkurranser, og de faller alltid godt i smak hos leserne mine 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *