Rent med C – lukten av «snø»

Photos: ladybird
Jeg fortsetter å anbefale C produktene her på bloggen. Siste kjøp var denne Multisprayen i den nye duften «Snø». Siden lillefrøkna har begynt å spise en del fast føde så blir det ganske mye klin. Og jeg kjenner at det er veldig lite fristende å vaske bord og overflater med noe som har store varseltrekanter og giftanmerkninger bakpå. Vesla putter jo alt hun finner i munnen og da vil ikke jeg at hun skal få med masse giftstoffer på kjøpet.  Den nye duften «Snø» er veldig fresh, men jeg klarer ikke helt å sette fingeren på akkurat hva det lukter. En av mine favorittdufter i C serien er den i hvert fall. Kjenner jeg også må sjekke ut den nye duften Fiken&Solbær, aner jeg en ny favoritt?
C produktene er fritt for alt unødvendig og skadelig, og vasker allikevel gullende rent. Du kan finne hele forhandlerlisten til C på nettsiden deres, eller handle produktene på nettbutikken deres

For my international readers
The Norwegian brand of home cleaning products «C» is one of my favorites. I’ve mentioned some of them before, and I am quite sure I’ll do it again. My latest buy is this multiclean spray with the smell of «snow». A superfresh cleaning spray that is safe to use, no harsh chemicals and unnecessary ingredients. A big comfort now that my babygirl puts EVERYTHING in her mouth.

Check out «C» here.

5 thoughts on “Rent med C – lukten av «snø»

 • Reply www.binance.com'a kaydolun 5. mai 2024 at 10:04

  I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 19:34

  buying from online mexican pharmacy: Mexican Pharmacy Online – mexican pharmaceuticals online

 • Reply Williamzesee 20. april 2024 at 12:44

  Online medicine order https://indiaph24.store/# top 10 pharmacies in india
  indian pharmacy online

 • Reply ladybird 6. mars 2016 at 10:08

  Det må du Luisa! Det er ikke så veldig fristende å vaske over flater der de små putter ting i munnen når man ser alle advarslene bakpå produktene! Jeg er ganske så sikker på at vil elske disse – mange gode dufter å velge i også, og de lukter heller ikke for sterkt. Måtte nesten inn på siden og titte, og der at Duck&Daisy, Kull, Villa Rosa og noen av Traktøren butikkene fører C i Stavangerområdet! 😉

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 3. mars 2016 at 10:27

  Det er akkurat dette jeg trenger! Blir helt matt av vanlige vaskemidler, og vasker som regel med vann over hvis jeg har brukt type Jif-spray. Skal garantert sjekke ut dette, håper man får tak i det her i Stavanger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *