Podcast – Pardon my French!

Photos: ladybird
Jeg har også slengt meg på podcast-lyttingen, og har et knippe podcaster jeg følger for øyeblikket. Podcast er helt perfekt når jeg er ute på trilletur med vesla, men kan sikkert fungere vel så godt til en joggetur. Garance Doré sin podcast «Pardon my French» er nestemann ut på lyttelista. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne franske frøknas møte med celebriteter, venner og steder.

For my international readers
I’ve started listening to podcasts! It just perfect when I’m out strolling with babygirl. The next podcast up, is Garance Doré’s «Pardon my French». Looking forward to meeting her friends, fellow french stylistas and favoriteplaces, all with her humorous french twist.

6 thoughts on “Podcast – Pardon my French!

 • Reply Mrddxy 5. januar 2024 at 19:49

  best allergy over the counter best allergy medicine for rash list of otc allergy medications

 • Reply Ns 7. april 2016 at 11:15

  Spørst om jeg må få noen hodetelefoner som blokkerer ut støy (vind), har aldri tenkt over dette før jeg begynte å høre på podcast, når jeg hører musikk har jeg ikke tenkt over dette….

 • Reply ladybird 6. april 2016 at 18:37

  Nis: Nå må jeg innrømme at jeg er ganske så nye på pod, jeg har ikke lyttet til så mange forskjellige. Men av de jeg har lyttet på, så er det faktisk denne jeg anbefaler her jeg synes det er dårligst lyd på. Mulig det har noe med at de ikke snakker norsk også, slik at jeg må konsentrere meg litt mer enn hvis det er pod på norsk. Men det er også den eneste jeg har tenkt over dette med lyd på. Har du prøvd å lytte på den på høyttaler på telefonen, uten hodetelefoner, bare for å teste om det er hodetelefonene som er problemet?

 • Reply ladybird 6. april 2016 at 18:35

  Luisa: Så kult! Pod er genialt! Kanskje du har noen gode podtips?

 • Reply Ns 2. april 2016 at 04:41

  Hei
  Liker godt å høre på podcast, kjekt med anbefalinger til noe nytt å høre på.
  Når jeg er ute å går synest jeg mange podcaster blir vanskelig å høre. Noen tips på hvordan lydkvaliteten kan bedres? Er det hodetelefonene mine som er dårlige ?

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 1. april 2016 at 22:51

  Åh, gøy! Vi har oppdaget samme pod 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *