Organic Milkmaid Tea – økologisk ammete fra Skinlove.no

Annonse – samarbeid med skinlove.no
Photos: ladybird
Her fullammes det, det har vi gjort helt siden fødselen. Og det er en ganske så matglad liten frøken jeg har. Og det er jeg utrolig glad og takknemlig for. Derfor tar jeg godt vare på melkefabrikken i disse dager. Jeg er nøye med å få i meg nok væske og næringsrik mat, jeg passer på så jeg ikke fryser, da er nemlig veien kort til brystbetennelse. Og jeg booster melkeproduksjonen med urtete, spesielt sammensatt for melkeproduksjonen. Earth Mama sin Organic Milkmaid Tea er basert på fennikel og fennikelfrø, iblandet blant annet nesle, anis og bringebærblad. Ingredienser som skal booste melkeproduksjonen og samtidig roe ned en liten urolig mage. Da lillefrøkna var litt mindre og tarmene ikke var helt kommet i gang enda, så var det en del mageknip og gråt, da ble jeg anbefalt å spise mye fennikel og drikke fennikelte – og det virket som om det hjalp. Men fennikelteen som jeg da kjøpte på helsekost var ikke så veldig god, så jeg skulle ønske jeg hadde testet denne her før!
Nå som høstkulda kommer snikende er det ekstra koselig å kose seg med en kopp te, og samtidig godt å vite at det er bra for både meg og lillefrøkna. 
Akkurat denne teen er fin for ammende, men Earth Mama har også ulike tetyper spesielt for gravide, som blant annet er beroligende eller hjelper mot morgenkvalme, halsbrann eller urolig mage. Sjekk ut de økologiske teene fra Earth Mama hos skinlove.no – en nettbutikk som har spesialisert seg på rene og naturlige produkter, fri for skadelige kjemikalier. 

3 thoughts on “Organic Milkmaid Tea – økologisk ammete fra Skinlove.no

  • Reply Aljmmf 6. januar 2024 at 02:34

    prescription only allergy medication best allergy pill for itching exact allergy pills

  • Reply ladybird 19. oktober 2015 at 21:07

    Luisa: Da er vi to, hun legger godt på seg og er langt over kurven sin 😉 Og det er godt synes jeg, bra at hun har litt ekstra. Det går en del te her for å si det slik 🙂

  • Reply Luisa Fernanda del Mar 14. oktober 2015 at 18:25

    Tihi, hadde en sulten liten gutt jeg og, husker godt jeg drakk masse te. Spesielt amme-te og fennikel-te slik at han ikke skulle få så masse luft i magen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *