Barnerom – rommet til hun lille

Barnerommet – et av mine favorittrom

Barnerommet har blitt et av mine favorittrom i leiligheten. Vi har det jo selvfølgelig veldig koselig sammen der inne, med lesestunder og leking og kos – men det er ikke bare derfor det er en favoritt.

Barnerommet - Ladybirds Nest

Jeg er blitt så glad i fargen vi valgte å male rommet i. En veldig ubeskrivelig farge, en slags mellomting mellom lilla, beige og rosa. Den endre seg hele tiden etter lyset og hvordan lyset faller på veggene dagen igjennom. Du ser det bare på disse bildene, hvor stor forskjell det er på fargen på hvert bilde. Og ingen av dem er helt korrekt, for det er nesten klin umulig å gjenskape fargen på et bilde. Jeg liker at den er lun og skaper en god stemning, og at det er en farge som passer like godt på et barnerom som på et annet type rom – mange farger på barnerom blir fort veldig barnslige. men denne, den kunne jeg lett hatt på vårt eget soverom.

Barnerommet - Ladybirds Nest

Også liker jeg at vi har fått sneket inn litt forskjellige farger. Et barnerom trenger farger! Jeg kan nesten ikke tenke meg noe mer trist enn et barnerom som går i bare grått.

Barnerommet - Ladybirds Nest

Barnerommet - Ladybirds Nest

Bare se på denne veggen, kontra veggen under – hvordan fargen endrer seg etter hvordan den blir utsatt for ulikt lys. Jeg skal definitivt ta med meg denne fargen over i neste hjem. Og ja, apropos det. Vi har kjøpt oss hus vi! Fortsatt lenge til vi tar over, men vi har kjøpt oss hus. Så nå velges det ut gulv, kjøkken, bad og alt…og veggfarger.

Barnerommet - Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Så, hvis du har noen fantastisk gode hustips, interiørtips, møbeltips, interiørblogger – ja hva som helst å anbefale, så skyt løs!

3 thoughts on “Barnerom – rommet til hun lille

 • Reply Sccjgq 5. januar 2024 at 23:16

  allergy pills for rash best allergy pill for itching best cold medicine without antihistamine

 • Reply Lotte 28. september 2017 at 20:48

  Heisann! I gang med oppussing her og gitt. Er det mulig å få navn, evt. fargekode på denne fargen? 🙂 Så fint rom:)

  • Reply Ladybirds Nest 5. oktober 2017 at 15:52

   Hei Lotte! Jeg har ikke glemt kommentaren din 😉 Men vi har kjøpt hus, så vi er i en prosess der vi så smått har begynt å flytte ting, og da er det ikke så lett å finne igjen ting alltid 😉 Jeg leter fortsatt etter fargeprøven, men kan ikke love at jeg finner den med det første! Men jeg gjør et forsøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *