Oppskrift på hjemmelaget Bounty – av den sunnere typen

Hjemmelaget litt sunnere Bounty // Ladybirds Nest Food

En litt sunnere Bounty laget på 1-2-3

Jeg har tidligere delt oppskrift på Bounty, og den har alltid vært en suksess. Nå har jeg gjort noen ørsmå endringer på oppskriften, og kanskje gjort den hakket mer «hyttevennlig». Men minst like god, og en del sunnere enn vanlig Bounty. Jeg vil faktisk si at du kan unne deg noen biter hver dag, for ingredienslisten er slettes ikke så usunn.

Hjemmelaget Bounty // Ladybirds Nest Food

Du kan raskt slenge sammen denne. Det eneste som tar litt tid er når den skal kjøle seg ned, og når sjokoladen skal få tid til å stivne.

Vanligvis har jeg laget de i silikonformer, men denne gangen lagde jeg de i en glassform, av typen du lager i lasagne i. Dette gir de en litt mer uvøren og rustikk look, men de smaker like godt. Og slike former, eller noen lignende som kan brukes har man som regel tilgjengelig på en hytte. For jeg har jo tenkt på at dere kan få lyst til å teste ut denne oppskriften i påsken.

Hjemmelaget Bounty – som kan nytes med god samvittighet

1 boks kokosmelk (den store typen, ikke de bittesmå)
2 spiseskjeer kaldpresset kokosolje
150-200 gram kokos

 

Sjokoladetrekket:
200 gram mørk sjokolade/kokesjokolade

2 spiseskjeer kaldpresset kokosolje

Hjemmelaget Bounty // Ladybirds Nest Food

Photos: ladybirds Nest

Gjør følgende:

Hell boksen med kokosmelk i en kasserolle, tilsett 2 spiseskjeer kokosolje. Smelt på lav varme og rør dette til det er blandet godt sammen. Tilsett kokosmassen og bland. Fordel kokosmassen i en form, gjerne en firkantet lasagneform eller lignende. Sett i fryseren et par timer. 

Ta formen med kokosmassen ut av fryseren. Enten kan du velge å varme utsiden av formen med litt varmt vann så masse løsner bittelitt, og deretter snu formen opp ned og vippe ut hele massen forsiktig. Elle du kan skjære massen i små firkanter og deretter løfte de ut av formen med en stekespade eller lignende. Litt klin blir det uansett.

Smelt sjokoladen og 2 spiseskjeer kokosolje i en kasserolle, avkjøl litt. Sprinkle den avkjølte sjokoladen over kokosbitene, så mye sjokolade du selv ønsker. Sett deretter brettet med Bounty i kjøleskapet slik at sjokoladen stivner. Oppbevar kjølig i tett boks.

Kos dere med god samvittighet!

4 thoughts on “Oppskrift på hjemmelaget Bounty – av den sunnere typen

 • Reply Williamzesee 20. april 2024 at 21:23

  top 10 online pharmacy in india https://indiaph24.store/# online shopping pharmacy india
  top 10 pharmacies in india

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 19:54

  mexican mail order pharmacies: Mexican Pharmacy Online – mexico drug stores pharmacies

 • Reply charlotte 7. april 2017 at 15:49

  Åh nam, hjemmelaget Bounty er så mye bedre enn den altfor søte kjøpte! Jeg lager ofte, men har spist det opp før jeg får snudd meg hehe

  • Reply Ladybirds Nest 10. april 2017 at 21:05

   haha, jeg skjønner deg godt – for det er jo så utrolig godt! 🙂 God påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *