Scent of Rudolph Care

Så frisk, så ren…

Jeg har veldig mange produkter fra Rudolph Care i baderomsskapet. Er veldig glad i deo’en, solkremene, flere av produktene for mor&barn og en del av hudpleien. Og en ting som går igjen, som jeg elsker – er signaturduften deres. Jeg klarer ikke helt å beskrive den. Den er veldig frisk, veldig ren, litt blomsteraktig – men jeg klarer liksom ikke å sette fingeren på akkurat hva den lukter. Jeg vet bare at den lukter skikkelig digg!

Scent of Rudolph Care // Ladybirds Nest

Derfor måtte signaturduften til Rudolph Care i egen flaske bli min. Det er så sjelden jeg finner meg parfymer jeg liker, men denne falt jeg for med en gang. jeg kjente den jo forsåvidt fra før, gjennom bruken av Rudolph care produkter i år etter år.

Scent of Rudolph Care // Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Vel verdt å sjekke ut hvis du liker duften av produktene like godt som jeg gjør!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *