Vårbluse med volanger fra Lindex

Annonse // Inneholder sponsede produkter
Vårlige volanger

Da jeg tidlig i morges postet et bilde på instastory av denne blusen, så begynte det å hagle inn med kommentarer. Det var helt tydelig flere enn meg som er klare for vårlige bluser. Utrolig mange av dere lurte på hvor den fine vårblusen er fra.

Vårbluse med volanger

No matter how long the winter. Spring is sure to follow

Vårbluse med volanger

Blusen ble med meg hjem fra Lindex her om dagen. Og selv om snøteppet fortsatt ligger tungt ute, så klarer jeg ikke å la være å bruke den. Da får jeg heller slenge på meg en deilig strikkejakke hvis det blir kaldt.

Vårbluse med volanger

Rett og slett en perfekt vårbluse

Jeg elsker de smale stripene i blått og hvitt. De store volangdetaljene, og de fine cut out blondene. Veldig fin til jeans. Minst like fin til denimshorts når sommeren er her.

Vårbluse med volanger

Jeg burde vel egentlig gitt blusen en runde med strykejernet. Men det strykejernet mitt ligger i en pappeske, i bunnen av et fjell med flytteesker. For vi skal nemlig flytte. Så nå lever vi i et lite kaos av flytteesker.

Vårbluse med volanger

Du kan finne blusen på Lindex sin nettbutikk, her. Ikke vent for lenge, de hadde få igjen av «min vårbluse» i butikken når jeg var innom. Nå har de også en rabattkode på nettbutikken, som gir deg -25% på et kjøp. Bruk koden more1814

Vårbluse med volanger

Photos: ladybird

Det var forresten veldig hyggelig med alle meldingene som tikket inn i dag, tusen takk til dere alle! <3 Hvis du vil følge meg på instagram, så finner du instagramkontoen min under dette navnet @ladybirdsnest

One thought on “Vårbluse med volanger fra Lindex

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *