Fargerike Florida

Fargerike, fine Florida

Jeg har lovet dere litt mer innblikk i Floridaferien vår. Og det kommer litt drypp her og der. Med en veldig hektisk vår, så kan det nok gå litt lengre tid mellom innleggene her på bloggen enn det vanligvis gjør. Men jeg glemmer den ikke. Om litt blir det også litt mer av et tema det ikke har vært så mye av her, men mer om det senere…

Nå skal det handle om Florida, og alle de deilige fargene i Sunshine State!

Fargerike Florida

For Florida er farger! Hele byer, eller områder med fargerike hus og dekor i alle verdens farger. Og det er så deilig å se! Man blir rett og slett glad av alle de fargefulle bygningene.

Fargerike Florida

Jeg elsker å knipse når jeg er på ferie. Og alle de fargerike motivene falt i smak. Må nesten fortelle om omgivelsene da jeg tok dette bildet. Bak meg var det en liten samling med palmer, og i de satt det de nydeligste, fargerike papegøyene. De var så kule!

Fargerike Florida

Man må jo bare bli glad i slike omgivelser!

Fargerike Florida

Florida er en slik deilig miks av farger, retro design og karibiske tendenser. Jeg digger det!

Her er vi nede på Fort Myers Beach for å ta en liten matbit. Sjekk alle de kule fargerike bygningene. Og syklene, det var så vanvittig mange kule sykler overalt!

Fargerike Florida

Når man er i slike omgivelser så kan jeg ikke la være å tenke på hvor trist det er med alle de fargeløse bygningene her hjemme. Jeg skulle så gjerne sett enda mer farger i bybildet her hjemme.

3 thoughts on “Fargerike Florida

 • Reply Kathrine 3. oktober 2018 at 10:26

  Hvor bodde dere? Hotell eller leilighet? ☺️

 • Reply Maja 16. mars 2018 at 09:12

  Hei!
  Du har en utrolig innholdsrik Instagram og nettside her! Kjempeflink 🙂 jeg ble nysgjerrig på hvem som har lagd wed designet ditt? Jobbet litt med slikt tidligere, og ble oppmerksom på hvor enkelt og flott dette var!

  Har begynt smått å blogge igjen selv. Med en god dose humor.. Har ikke helt funnet min plattform enda, men er i gang! 😉 lukter litt på dette med pureyou ambassadør.. er dette noe du vil anbefale?

  Ha en flott dag!

  • Reply Ladybirds Nest 5. april 2018 at 10:13

   Så hyggelig kommentar Maja 🙂 Og beklager at jeg har vært treg med å svare, påske og flytting har gjort at jeg er litt bakpå 😉 Du, jeg har gjort designet selv, veldig fornøyd med WordPress. Jeg elsker PureYou og er stor fan av produktene deres, så det kan anbefales på det varmeste!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.