L:A Bruket No152 Coriander

Photos: ladybird
Høstkulda sniker seg innpå oss om dagen og man kan plutselig tilbringe mer tid inne med god samvittighet. Hver høst kjøper jeg noen nye duftlys. Høstens første ble Coriander duftlyset fra L:A Bruket. Jeg elsker duften av koriander! I dette lyset er duften av koriander blandet med mynte, noe som gir en frisk, men samtidig varm duft – skikkelig frisk og god spør du meg! For deg som er glad i Kiehl’s sin Coriander serie, dette lyset lukter som den serien, iblandet mynte!
Jeg kjøpte lyset her hos frokenpedersen.no

2 thoughts on “L:A Bruket No152 Coriander

  • Reply ladybird 26. oktober 2015 at 17:05

    Da tror jeg du vil like dette veldig godt! Det minner meg veldig om koriander lukten som er i Kiehls sine produkter, med et snev av mynte i tillegg. Jeg har ikke rukket å tenne det enda, har nemlig så mange andre lys her 😉 Men det virker ikke som om det er et slikt lys som lukter kvalmende mye!

  • Reply Luisa Fernanda del Mar 25. oktober 2015 at 20:29

    Oi, for en spennende duft!
    Jeg elsker koriander, i mat hehe, men kanskje dette er noe for meg også?
    Er det veldig sterk duft av dette lyset?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.