Min lille løve

Anhenget er sponset
Photos: ladybird
Min lille datter ble født i stjernetegnet Løven. Derfor var det en smal sak å velge anheng når jeg fikk et gavekort på Jane Kønig sine Star Tag anheng. Det måtte bli Løven.
Nå henger dette forgylte anhenget rundt halsen min, nær hjertet. En liten påminnelse på den lille løvinnen som har kommet inn i livet vårt. En løve skal visstnok være generøs, varm, målbevisst og ikke være redd for å si ting som de er. En Løve er heller ikke redd for å være annerledes: «Being different is what i Leo loves». Fine kvaliteter spør du meg. Jeg valgte å henge det gullfargede anhenget på et sølvfarget Efva Attling kjede som har hengt rundt halsen min i mange år. Og som også har sin historie. Men den forblir min.

2 thoughts on “Min lille løve

  • Reply ladybird 26. oktober 2015 at 18:39

    Luisa: jeg blir bare mer og mer glad i det! Mye fordi denne lille løvinna så langt lever veldig opp til mye av det man kan si om en løve. Dessuten er det veldig lekkert der det henger rundt halsen! <3

  • Reply Luisa Fernanda del Mar 25. oktober 2015 at 21:00

    Nydelig <3 Så herlig med slike fine detaljer som betyr så innmari mye <3
    Du og løvinnen din <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *