Kashmina jumper – Dressed for busy days

Inneholder sponsede produkter // Kashmina Ambassadør
BUSY, COSY DAYS

De siste månedene har vært veldig hektisk. Jeg har nemlig startet i ny jobb, og har hatt en ganske stort prosjekt gående. Ekstremt mye skal opp å gå på kort tid – og nå er det landet. Eller bare begynt, alt ettersom hvordan du ser det…

Litt mer om hva jeg har begynt med og hva jeg har gjort de siste månedene om litt.

Kashmina jumper // Ladybirds Nest

Når det er busy så mister jeg litt interesse for hva jeg går i, jeg trenger enkle, gode baseplagg som funker til alt. Det har vært hektiske dager som har vært fylt opp fra tidlig morgen til kveld, med reising hit og dit, henting i barnehage, fra jobb til lekeplass til jobb igjen – det krever gode klassiske plagg i garderoben. No wonder why I love Kashmina!

Kashmina jumper // Ladybirds Nest

Photos: ladybird

Plaggene fra Kashmina er perfekte baseplagg i garderoben. De funker til alt, ser alltid velkledd ut og er komfortable. Alt jeg kan be om akkurat nå.

4 thoughts on “Kashmina jumper – Dressed for busy days

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *