Vinn loungesettet fra Hanneli X Pierre Robert

Inneholder sponsede produkter // Samarbeid Pierre Robert
NÅ kan du vinne dette settet!

For en stund tilbake la jeg ut et bilde på instagram med det deilige loungesettet fra Hanneli sitt samarbeid med Pierre Robert. En deilig kosedress i ribbestrikket ull. Utrolig deilig å ha på, og så fin at du fint kan ha den på deg ute blant folk også – ikke bare i sofakroken! Er ikke det en fin høstpremie kanskje!?

Hanneli X Pierre Robert

Loungesettet legges ut for salg på Pierre Robert sine nettsider om litt under to uker. Vil du være med i konkurransen om å vinne et sett?

Hanneli X Pierre Robert

Legg igjen en kommentar her på bloggen, fortell meg hvorfor du trenger et superdigg loungesett i garderoben din – så er du med i trekningen! Pst! Delta på instagramprofilen min og, konkurransen legges ut der litt senere i dag!

Hanneli X Pierre Robert

Photos: ladybird

 

Lykke til, og god høstferie til dere som har det! 😉

82 thoughts on “Vinn loungesettet fra Hanneli X Pierre Robert

 • Reply Williamzesee 21. april 2024 at 00:06

  reputable indian pharmacies https://indiaph24.store/# cheapest online pharmacy india
  buy prescription drugs from india

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 22:37

  pharmacies in mexico that ship to usa: cheapest mexico drugs – reputable mexican pharmacies online

 • Reply semaglutide tablets 16. april 2024 at 06:42
 • Reply Xcqwde 6. januar 2024 at 10:43

  list of otc allergy medications tablet for allergy on skin generic allergy pills

 • Reply Vzpivm 6. januar 2024 at 07:11

  allergy pills non drowsy what is allergy medicine called best non prescription allergy medication

 • Reply Ricvderhardgaf 1. november 2023 at 06:55

  Downloadingis incredibly easy. websites can find his hits and download them for free. Simply free MP3 downloads and enter the query «Enjoy Kishore Kumar’s Hit Songs: MP3.

  Kishore Kumar Download

 • Reply Guro Helene 15. november 2017 at 22:05

  Vil så gjerne gi dette til søsteren min i julegave, men det er ikke flere igjen i Medium på Pierre Robert sin nettside…

 • Reply Cathrine 26. oktober 2017 at 14:36

  Jaaa, dette setter har jeg så lyst på. Venter en liten knøtt i desember, å det hadde vært superdeilig å ha det permisjonstiden!

 • Reply Linn Pradères 23. oktober 2017 at 19:59

  Hei! Det hadde vært fantastisk å vinne dette settet! Perfekt for kjølige høstkvelder og kalde vinterkvelder i Lisboa her jeg bor! Selv om temperaturene ikke synker like mye i Portugal som i Norge på denne tiden av året, så er til gjengjeld husene her dessverre dårlig isolert, så dette loungesettet ville vært helt supert for å holde seg varm 😉

 • Reply Helga 22. oktober 2017 at 13:23

  For et fint sett! Det ser så deilig ut. Det må uansett på ønskelisten til jul i år. Jeg ønsker meg dette settet fordi jeg alltid fryser og er avhengig av ull fra oktober og helt frem til våren:-) Det hadde vært deilig med et ullsett som er så fint at en kan ha det på seg på jobb også!

 • Reply Jannicke 19. oktober 2017 at 20:37

  Etter en litt tøff start som mamma i sommer, med en kropp som ikke fungerte som den skulle, hadde det vært deilig (nå som jeg har begynt å nyte permisjonslivet) å kunne holde seg god og varm i vinter i dette fine settet. Hvis ikke har jeg i det minste en fantastisk baby å kose meg med:)

 • Reply Birgitte 19. oktober 2017 at 20:34

  Hei jeg er ny leser av bloggen og instagrammen din og synes du er veldig inspirerende ? Jeg ønsker meg dette settet fordi jeg har sykdommen ME og derfor fryser veldig mye og får lett infeksjoner av å bli kald. Derfor er jeg avhengig av ull og spesielt nå denne tiden framover. I tillegg er jeg motekonsulent og elsker klær, og dette settet synes jeg var så nydelig at som du sier så kan man faktisk dra ut med det på:)

 • Reply Sigrid Josefine Holtvedt 18. oktober 2017 at 13:49

  Dette settet hadde vært perfekt i den gamle, kalde leiligheten? Elsker fargen og kvaliteten! Kunne til og med spradet gatelangs i et så flott antrekk?

 • Reply Kristine 18. oktober 2017 at 11:30

  Sikkert mange fler enn bare meg som ønsker seg dette, men jeg ønsker meg virkelig dette settet da min ynslingsjoggis så sin siste dag forrige uke.. Så løsningen hittil har vært en litt slitt ullunderbukse som jeg bruker når jeg går på ski! Samboeren min syns ikke det er så veldig attraktiv for å si det sånn, hehe. Dette stetet hadde virkelig funnet sin plass hjemme i sofakroken !

 • Reply Vivian 14. oktober 2017 at 01:58

  Ønsker veldig å kunne ta på et slikt deilig sett når jeg kommer hjem fra jobb, da jeg er «frostpinn» uten like! De ler av meg på jobb for jeg bruker ullstillongs i alle måneder med r…. ?

 • Reply Nora 13. oktober 2017 at 19:58

  åå altså dette settet er perfekt! Har vært på utkikk ettet det perfekte loungewear-settet i evig tid uten hell – men dette, ja det er altså perfekt! Hadde vært perfekt å vinne dette til høsten som nå har kommet.

 • Reply Lina 13. oktober 2017 at 17:44

  Jeg trenger dette settet, fordi før jeg flyttet inn med kjæresten min tenkte at «Nå skal jeg bli en sånn jente med fine pysjamaser og fint kosetøy». Etter et år går jeg fortsatt i hullete pysjamasbukser, utvaska t-skjorter og det som verre er. Heldigvis liker han meg uansett, men jeg hadde følt meg litt ekstra fin og varm i et matchende, fint set!

 • Reply Camilla 13. oktober 2017 at 15:17

  Du ser helt smashing ut i det settet! Jeg synes selv jeg har en veldig god grunn til å vinne det settet, og det er at jeg straks bikker 39 uker med tvillinger. Å finne klær som passer over bumpen har vært utfordrende (var lettere med storebror, da alt i stretch funket;). Nå gleder jeg meg til snart å kunne kle meg i akkurat det jeg vil igjen og da er jo komfort og stil, slik dette settet kombinerer så fint, en uslåelig kombo! God helg! 🙂
  P.s: om jentene ikke er ute ila. helgen må jeg igangsettes mandag. Wish me luck!✌?

 • Reply A. 13. oktober 2017 at 14:18

  Jeg er en sengeliggende kroniker som bruker ull året rundt, men som er veldig opptatt av moter og trender. Dette settet har jeg ventet på helt siden jeg så første teaser for noen måneder siden.

 • Reply Charlotte 13. oktober 2017 at 13:05

  Dette så utrolig fint ut og hadde vært helt perfekt for en frysepinn som meg. Drømmer om elegante «koseklær» men går som oftest rundt i en malingsflekket joggis og hullete ullgenser hehe

 • Reply Maritbe 12. oktober 2017 at 21:11

  Det så skikkelig deilig ut!? fantastiske bilder av deg også ? jeg ønsker veldig gjerne å vinne fordi jeg er en skikkelig frysepinne, rett og slett. Samboeren er stikk motsatt og vil heller ikke bruke mer penger på strøm enn nødvendig, så da blir det gjerne litt kaldt for meg. Så hadde vært digg å hatt et skikkelig sett som både var fint (så slipper jeg å se ut som en slask som jeg gjør nå?) og som holder meg god og varm ?

 • Reply Vanessa 12. oktober 2017 at 14:46

  Jeg, som alle andre her, trenger dette settet på grunn av de kalde vinterdagene vi har i møte. I tillegg er det bare en ting som er bedre enn ett kosesett i ull, og det er ett pent kosesett i ull! Velkommen vinter?

 • Reply Anette 12. oktober 2017 at 11:54

  Det settet er perfekt for en kald vinterdag ?
  Jeg tilbringer store deler av arbeidsdagen ute året rundt så det hadde vært deilig å kunne kle seg i det etter jobb ❄

 • Reply Eline 10. oktober 2017 at 22:41

  Hei! ???
  For et fint sett! Jeg studerer klassisk sang og sliter med at jeg fort blir forkjølet om høsten/vinteren. Det er jo en ganske dårlig combo når jeg er helt avhengig av stemmen i hverdagen min. Derfor ønsker jeg meg dette settet slik at jeg kan holde meg god og varm på øvingsrommet, samtidig som jeg føler meg skikkelig fin!

 • Reply Anette Lysebo 10. oktober 2017 at 15:59

  Endelig en kosedress det ikke står Nike eller Adidas på, den skulle jeg gjerne hatt,og sluppet å bli minnet på trening hver gang jeg skal rusle rundt hjemme og slappe av 🙂

 • Reply Sissel 10. oktober 2017 at 15:16

  Åh, dette ønsker jeg meg veldig!! Så fin farge og ribbestrikket kvalitet. Alle mine «kosebukser» er utvasket og stygge, så det hadde vært såå fint med et sett man kan se fin ut, samtidig som det er behagelig. Tvi tvi!

 • Reply Siri 10. oktober 2017 at 15:14

  JA, jeg ønsker meg kose dress. For å gjøre vinteren enda mer kos❄️☃️??

 • Reply Karoline 10. oktober 2017 at 12:40

  Åå, nydelig!! Dette hadde passet meg utmerket, som den frysepinnen eg er! Herlig kombinasjon av varme og stil, skikkelig fint <3 Passer perfekt inn med resten av Pierre Robert garderoben min 🙂

 • Reply Linn 10. oktober 2017 at 07:52

  Jeg elsker loungewear og spesielt når de er så varme og fine! Denne kan jeg til og med style for å bruke til hverdag?? Min nåværende kosebukse raknet nettopp fra låret til under knærne, det er litt kjølig.. – krysser fingra??

 • Reply Cathinka 9. oktober 2017 at 21:12

  Åååh jeg trenger det settet rett og slett fordi det ser superdeilig ut <3

 • Reply Karoline 9. oktober 2017 at 21:10

  Det hadde vært veldig deilig med et sånt fint sett å ta på seg på kalde dager framover. Særlig ute og på tidlige morgener med tre unger!

 • Reply Siv Alida Berg 9. oktober 2017 at 19:45

  Åh så fantastisk fint dette dettet er! Har siklet på det siden jeg så den første reklamen ? Hadde vært så fantastisk for meg som jobber i barnehagen! Det blir kaldere og kaldere framover, og da trengs det varmere tøy på jobb ☺️ Jeg har i tillegg akkurat begynt å studere barnehagelærer i tillegg, og som student har man ikke all verden av penger til varmt godt jobbtøy! Så jeg krysser virkelig fingene ???

 • Reply Susanne 9. oktober 2017 at 19:30

  Jeg hadde hatt godt av et slikt fantastisk sett fordi jeg er helt ekstremt frossen av meg ? Og jeg trenger kosesett som både varmer og som det passer seg å gå ut døra med på lufteturer med hunden, og dette er absolutt fint nok til å gå ut med under jakka. ?

 • Reply Caroline 9. oktober 2017 at 19:29

  Sååå fint! Og passer perfekt når det går mot kaldere tider. Tenk å kunne lufte hunden i dette settet, istedenfor å loffe rundt i treningstøy hele tiden! Høyt på ønskelisten ?

 • Reply Caroline 9. oktober 2017 at 19:29

  Sååå fint! Og passer perfekt når det går mot kaldere tider. Tenk å kunne lufte hunden i dette settet, istedenfor å loffe rundt i treningstøy hele tiden! Høyt på ønskelisten ?

 • Reply Malin Hansen Uglebakken 9. oktober 2017 at 18:59

  Åh, det var et helt fantastisk nydelig ullsett!! ? Kunne virkelig trengt et slikt et på kalde høst- og vinterdager hvor det bare er så deilig å krype opp i sofakroken med en varm kopp kakao. Spesielt etter turer ute, hvor man virkelig har fått frosten i seg! ?

 • Reply Karoline 9. oktober 2017 at 18:38

  Dette settet hadde vært perfekt for at jeg skal føle meg både komfortabel og fin når jeg skal kose meg hjemme i mammapermisjon i vinter <3

 • Reply Christina 9. oktober 2017 at 18:25

  Fint og varmt 🙂 ,- deilig å hive på seg det herlige settet etter en lang dag med mye overtidsjobbing nå for tiden..

 • Reply Cassandra Kim Andreades 9. oktober 2017 at 17:07

  Jeg trenger et slikt sett for å overleve som nybakt mamma. Hadde blitt så takknemlig om jeg er den heldige vinneren ?

 • Reply Hanna skåden 9. oktober 2017 at 16:33

  Jeg ønsker meg settet fordi jeg snart skal føde to (!) jenter og tror dette er perfekt å ha i permisjonstiden. Ser så deilig og behagelig ut, men man ser likevel fin ut, helt perfekt! Har ønsket meg ett lignende sett lenge, men føler ikke at jeg kan prioritere å kjøpe noe til meg selv nå som det snart kommer to små, krysser derfor fingrene ?????

 • Reply Hanne Brynildsrud 9. oktober 2017 at 16:25

  Jeg er SUPERGIRA på dette sjukt fine og deilige settet! Tror det hadde gjort studiehverdagen foran skrivepulten litt lettere nå frem mot eksamensperioden i høstkulda! ?

 • Reply Ann Magritt Strand 9. oktober 2017 at 15:17

  åhh ja takk ? dette settet så helt fantastisk ut! jeg kunne gjerne tenkt meg et slikt sett til jeg kommer fra varme asia til kalde norge i vinter! det hadde passet perfekt å hoppe rett inn i dette når jeg kommer tilbake til kulden ??

 • Reply Emily Opsahl 9. oktober 2017 at 15:15

  Jeg ønsker meg dette settet da jeg det siste året har begynt å fryse pga uønsket sykdom. Dette gjør at jeg ofte er veldig veldig kald innvendig. Pluss at den var jo kjempe fin i tillegg

 • Reply Mari 9. oktober 2017 at 14:15

  Et deilig loungesett hadde vært helt fantastisk å vinne! Jeg er kronisk kald gjennom vintermånedene og myk ull er det deiligste jeg vet om! Dog koster det litt, og som student hadde det derfor vært helt nydelig å vinne et slikt sett (det kan hjelpe på strømregningen også det!) Kommer til å flytte inn i det settet og sannsynligvis aldri flytte ut igjen!

 • Reply Elisabeth Jørgensen 9. oktober 2017 at 13:23

  Jeg ønsker meg dette settet fordi jeg alltid er så frysen. Barns har skuffene full av deilig og flott ull, mens mor har ikke kjøpt seg nytt på 8 år?

 • Reply Ann Kristin Stubberud Lieng 9. oktober 2017 at 13:00

  Så min kjære mann slipper å se meg i den samme slitte joggingsen hver ettermiddag??

 • Reply Isa 9. oktober 2017 at 12:32

  Jeg ønsker meg dette kosetøyet fordi jeg jobber så hardt med masteroppgaven min! Og har nettopp flyttet tilbake til Norge etter flere år utenlands og trenger flere varme klær ?

 • Reply Kajsa 9. oktober 2017 at 11:25

  Jeg trenger et loungesett fordi det vil bli mange lange kvelder med jobbing og lesing til praksis fremover. Er akkurat begynt i praksis i barnehage nå 🙂

 • Reply Live Kristine 9. oktober 2017 at 11:09

  Elsker ull, aller best hele året rundt! Har selv den svarte og hvite langarmede genseren fra hennes koleksjon og de har blitt høstens favorit?
  Loungesettet hadde vært veldig deilig å hatt når vinteren nærmer seg, både på fjellet, med havet og i byen❤️ Settet er også utrolig fint og ville brukt det til mye mer en å bare slappe av??‍♀️?

 • Reply Kamilla 9. oktober 2017 at 11:01

  Høsten er tid for innekos – og hva er ikke bedre enn å ta på seg noe fint, varmt og FRESHT!!!! Jeg er veldig spent på kolleksjonen – og hadde blitt kjempeglad for å få prøve dette settet! Takk for inspirerende og lekker inspirasjon!

 • Reply Silje 9. oktober 2017 at 10:56

  For et fint sett! Jeg kunne så absolutt trengt dette da jeg for tiden tjenestegjør i Bardufoss, og der er det allerede begynt å bli kaldt❄️ Så et slikt sett å hoppe i etter kalde øvelser hadde vært supert ?

 • Reply Elin 9. oktober 2017 at 10:29

  Ull-världens västa material!! Jag bara måste ha detta set!

 • Reply Malin 9. oktober 2017 at 10:17

  Å, jeg er skikkelig fan av Pierre Robert sine ullklær. Hver eneste dag på vinterhalvåret bruker jeg ullsingletter fra Pierre robert. Kunne virkelig tenkt meg dette nydelige settet her som den frysepinnen jeg er.

 • Reply Olianne 9. oktober 2017 at 10:11

  Som helt fersk sykepleier i hjemmesykepleien skulle jeg veldig gjerne hatt et sånn sett til å krype inn i etter å ha vært ute i all slags vær ❄ Kan jo til og med hente i barnehagen med dette ?De nye t- skjortene til i Hanneli-serien er forresten fantastiske å ha under uniformen ❤

 • Reply Anna Swärd 9. oktober 2017 at 10:07

  Åh, så utrolig fint loungeset! <3 Jeg bor for tiden i et gammelt trehus fra 1600-tallet. Deler av huset varmes kun med vedfyring, deriblandt mitt soverom. Selv om jeg fyrer før jeg går og legger meg, er det milt sagt kjølig når jeg våkner nå på høsten, og særlig vinterstid. Det hadde det vært utrolig deilig å ha et varmt ullset da 🙂 Ingenting varmer jo like bra som ull! Jeg liker dessuten å dra på telttur og hyttetur nå på høsten, med gode venner. Da hadde det vært fint å ha noe varmt og pent å ta på seg på kvelden 🙂

 • Reply Emilie Mariusdatter 9. oktober 2017 at 09:59

  Jeg ønsker meg virkelig dette settet ettersom jeg endelig kan begynne å ha fri helg fremover. Da skal jeg dra masse på hytta med familien min og kunne gjerne tenkt meg dette settet ettersom mitt tidligere ullsett er nå blitt 6 år gammelt og meget slitt. Krysser det som krysses kan på at jeg vinner dette settet <3

 • Reply Lise Vullum 9. oktober 2017 at 09:56

  Jeg trenger dette fine settet når jeg på kalde høstkvelder skal krype opp i sofaen og strikke❣️

 • Reply Siri 9. oktober 2017 at 09:52

  Skulle så gjerne hatt et sånt sett å varme meg på nå som det blir skikkelig kaldt ute! ?? Jeg er en skikkelig frysepinne og min eneste redning i vinterhalvåret er ull og bøttevis med te! ?☕

 • Reply Ida 9. oktober 2017 at 09:40

  Åh, for et fantastisk sett! Et slikt har jeg lett etter leeenge – men aldri funnet noe i god kvalitet og myke materialer. Dette settet hadde gjort meg så glad ?

 • Reply Martine 8. oktober 2017 at 20:47

  Hadde passet utrolig bra i vinter når vi skal på fjellet med to små barn. Skal bruke den innerst mot kroppen når vi har lange dager ute, som kosedress inne foran peisen og som pysj når jeg sovner i sofaen etter en lang dag med lek og moro 🙂

 • Reply Sunniva 7. oktober 2017 at 23:23

  Jeg synes det var utrolig lekkert, og hadde blitt utrolig glad og takknemlig for å vinne et slikt sett. Det går mot mørkere tider, og det er ingenting jeg vet som er bedre enn å gå i gidd, varme men samtidige fine klær, med litt varm te i koppen. Heerlig tider!

 • Reply Julie 7. oktober 2017 at 22:17

  Har gradvis blitt mer og mer miljøbevisst, og nå kjøper jeg aldri nye klær lenger unntatt når de gamle er så utslitte at de ikke kan brukes offentlig lenger, og da kjøper jeg plagg i gode stoffer som lin, bomull og ull. Ull er herlig temperaturregulerende og lar huden puste, så det er vinn-vinn for både helse og miljø. Føler meg aldri så fin som i ull! Så håper engasjementet mitt kan være en god begrunnelse 🙂

 • Reply Lene T Hansen 7. oktober 2017 at 21:43

  Jeg ønsker å vinne dette settet fordi jeg er en skikkelig frysepinne som bor med mennesker som vil ha vinduet oppe uansett årstid?? Sååå digg å komme hjem til denne myke dressen ?

 • Reply Lise 7. oktober 2017 at 20:01

  Gravid , kvalmen og trøtt ????. Ønsker meg et herlig kosesett ✨✨✨

 • Reply Stine 7. oktober 2017 at 15:46

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg tasser rundt i leiligheten min i min eks-kjærestes hettegenser og en par utvaskede joggebukser. Som med kjæresten bør også koseklærne byttes ut til noe hakket mer stilig, haha

 • Reply Tanja 7. oktober 2017 at 10:43

  Fordi jeg elsker å tasse rundt i gode og myke klær 🙂

 • Reply Siri 6. oktober 2017 at 21:47

  Åh, så sinnsykt digg å krype opp i sofaen med mykt deilig loungesett etter en lang dag på jobben, lek med kidza og alt annet som skal fikses. Det hadde vært starten på høsten sin det

 • Reply Tonje 6. oktober 2017 at 18:18

  Har en tendens til å hoppe rett i den gamle slitte joggebuksa med en gang jeg kommer inn døra fra jobb, hadde vært herlig med koseklær som var litt fine og – så får kjæresten min no litt finere å se på og?☺️

 • Reply Mina 6. oktober 2017 at 10:30

  Så utrolig fint sett! Dette ønsker jeg meg til høsten og vinterens kaldere dager. Jeg holder på å gå igjennom garderoben min etter to graviditeter, så dette hadde vært et supert nytt tilskudd?

 • Reply Mariann 6. oktober 2017 at 00:03

  Etter et tøft samlivsbrudd har jeg store planer om å bo i koseklær fremover. Dette settet hadde passet utmerket med et glass rødvin og melankolske sanger på podden…Krysser fingre:)

 • Reply Amy 5. oktober 2017 at 23:30

  Åhhh jeg hadde blitt så glad om du valgte meg! Fulgt deg i mange mange år og spesielt gøy da du bodde i spania og var i mine og min søster Melissa sine trakter 🙂

  Fortsett som du alltid gjør! Digger at du har så få reklamer innlegg men når du først har det så er det sånne bra som dette!

  Amy:)

 • Reply Hanne 5. oktober 2017 at 22:32

  Det settet er skikkelig fint! Jeg ønsker meg et sånt for å kunne bruke koseklær med god samvittighet; endelig noe som er både comfy, varmt, og at man samtidig kan føle seg fin for mannen! Goodbye slitne joggebukse;)

 • Reply Camilla Ekeberg Apenes 5. oktober 2017 at 21:36

  3. november overtar vi vårt nye hjem! Et gammelt hus som foreløpig ikke har noe god oppvarming, så jeg krysser fingre for dette fine ullsettet!

 • Reply K 5. oktober 2017 at 20:48

  For et fantastisk sett! Jeg er hjemme i mammaperm, blir så kald av å amme , så jeg ser etter alt som er laget i ull om dagen? Kommer til å se såå fresh ut hvis jeg kan bytte ut joggisene med dette (hvertfall de dagene jeg får tatt en dusj i tillegg, da kommer jeg til å bli sofa queen???)

  Har forresten kjøpt kashminaskjerf etter tips fra deg, beste skjerfet jeg noen gang har hatt✨ Ull altså❤️

 • Reply Helene 5. oktober 2017 at 20:48

  Jeg er så forelsket i settet her! Ser godt og varmt ut, og heldigvis er det fint nok til å bruke blant folk.
  Hjemme går jeg kun i gode klær (livet er for kort til å sitte i trange jeans hjemme i sofaen), og jeg har fått beskjed hjemme om at jeg må skaffe meg nytt sett med god’klær som ser fine ut, for mine gode bukser fra 2012 blir snart brent ? På tide!
  Elsker at det er i ull og i den fine fargen. Passer perfekt til høsten.

 • Reply Rita Benden 5. oktober 2017 at 20:15

  Er faktisk meldt minusgrader på hytta i helga ?. IKKE klar for vinteren enda!!! Hadde vært digg å kunne krype inn i det fine settet der?

 • Reply Elin 5. oktober 2017 at 19:49

  Ååå det ser deilig ut! Jeg trenger gode varme klær for å beskytte mine vonde ledd så de ikke stivner til. Gruer meg til vinter og kulde, så det hadde vært herlig med et sånnt sett. Ja takk! 🙂

 • Reply Siri 5. oktober 2017 at 14:26

  Jeg blir alltid mye syk når gradene synker og i år er ikke noe unntak, har ligget syk hele uka. Jeg vet jeg kommer til å bli syk igjen før vinteren er over og det hadde vært utrolig digg med et sett som er behagelig nok til å gå med selv om man er syk, men også fint nok til at man ikke føler seg som en dass 24/7!:)

 • Reply Nanne 5. oktober 2017 at 14:25

  Du har alltid så lekre ting i konkurransene dine! Jeg trenger et varmt og deilig loungesett rett og slett fordi jeg er en skikkelig frossenpinn, og har flyttet til en ny leilighet som ikke har vedovn…..men med masse levende lys og dette loungesettet, skal jeg nok klare å holde varmen likevel 🙂

 • Reply Nanne 5. oktober 2017 at 14:25

  Du har alltid så lekre ting i konkurransene dine! Jeg trenger et varmt og deilig loungesett rett og slett fordi jeg er en skikkelig frossenpinn, og har flyttet til en ny leilighet som ikke har vedovn…..men med masse levende lys og dette loungesettet, skal jeg nok klare å holde varmen likevel 🙂

 • Reply Kristin 5. oktober 2017 at 13:17

  Jeg trenger et superdigg loungesett fordi jeg går høsten og vinteren i møte med voksende mage. Det blir nok noen kvelder i loungen da. Det hadde vært hyggelig å kunne ha på seg noe pent og behagelig. Og jeg skal nok våge meg utendørs i et så fint sett også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *