Hvordan jeg styler kashmirskjørtet

Inneholder sponsede produkter//Kashmina Ambassadør
Kashmirskjørt – mykt som et teppe med nysnø

Jeg er så vanvittig glad i den myke Kashmina kashmiren som fyller opp skapet mitt. En nykommer derfra er kashmirskjørtet. Et klassisk skjørt i a-fasong i nydelig lysegrå kashmir.

Kashmirskjørt fra Kashmina

A-fasong på skjørt er veldig klassisk, og også en veldig «snill» fasong. Derfor elsker jeg å røffe det opp litt! Og det er få ting som tilfører såpass med kant som lårhøye støvletter. Kombinert med kashmir blir de lårhøye støvlettene akkurat passe frekke.

Kashmirskjørt fra Kashmina

Jeg bruker veldig ofte den klassiske kashmirgenseren i samme farge sammen med skjørtet. Det er noe med den monokrome looken som føles veldig moderne og riktig. Men jeg er litt lei den helgrå looken, jeg liker å tilføre litt mer varme. Så valget har ofte falt på å style den grå kashmiren med brunt. Jeg har skikkelig oppheng på den fargekombinasjonen for tiden. Eller sort og brunt for den saks skyld.

Kashmirskjørt fra Kashmina

Skjørtet fungerer selvfølgelig veldig bra til en hvit skjorte, gjerne litt oversized som knytes opp i livet, eller en litt lang skjorte kombinert med en chunky strikkegenser. Men jeg tror også skjørtet kan være ganske kult stylet med en rocka t-skjorte eller en litt maskulin blazer.

Kashmirskjørt fra Kashmina

Men akkurat nå kjenner jeg at jeg elsker denne looken…så den kommer til å gjentas mange ganger denne sesongen.

Kashmirskjørt fra Kashmina

Photos: ladybird

Kashmirskjørtet fra Kashmina, og genseren for den saks skyld, finner du på siden til Kashmina. Skjørtet finnes forresten i en veldig fin koksgrå variant også!

3 thoughts on “Hvordan jeg styler kashmirskjørtet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *