Like a blank canvas – Un Cover-Up fra RMS

Inneholder sponsede produkter / Puerskin.no Ambassadør
Un Cover-Up fra RMS

Gjennom å være ambassadør for Pureskin.no har jeg oppdaget en rekke produkter som har blitt kjære favoritter. Jeg har blitt kjent med nye merker, produkter jeg aldri har hørt om, og et og annet kult-produkt. Un Cover-Up fra RMS står vel i fare for å falle innenfor den siste kategorien. Og det er veldig ofte et stort kompliment, for den som måtte lure. Jeg er egentlig ikke så glad i å dekke huden med produkter, og går derfor for lette foundations, eller aller helst BB Creams. Og når det kommer til concealere, så synes jeg sjelden de er så revolusjonerende.

Un Cover-Up RMS - Ladybirds Nest

Men så testet jeg denne da. Og jeg ble nesten avhengig av den fra første stund! Det er litt vanskelig å beaskrive den og hva som gjør den så himla god og så annerledes enn andre produkter. Men jeg har aldri vært borti et produkt som er akkurat  som denne. Den beskrives som en mellomting mellom concealer og foundation. En slags lett dekkende krem som man bruker punktvis der det er behov, du vet der man har litt let for å bli litt rødmusset. På haka, ved nesevingene, litt under øynene hvis man har antydning til blå ringer. Og den gjør dette så sabla bra!

Un Cover-Up RMS

Den blir ikke som en kakete concealer som må jobbes masse med for å se naturlig ut, den bare blender seg lett inn i huden mens den jevner ut hudtonen og tilfører lys og glød til ansiktet. Man ser rett og slett bare litt freshere ut! Det er akkurat som om man har fått en slags liten retusjering av fargene i ansiktet og litt ekstra glød og lys i fjeset.

Og så himla enkel å bruke!

Easy, Peasy

Til å være så vanvittig glad i produkter og på mange måter litt skjønnhetsnerdete, så er jeg nemlig helt elendig på å legge make up. Jeg er rett og slett ikke noe flink til å sminke meg! Så jeg er totalt avhengig av produkter som er enkle å jobbe med. Å sette i gang meg med produkter som virkelig må jobbes med for at resultatet skal bli bra er bare tøysete. Jeg må ha det enkelt, naturlig og fresht! Og når et produkt lever opp til det, da blir det en stayer!

Un Cover-Up RMS

Fresh, naturlig og smooth som silke

Og dette er definitivt en ny stayer! Jeg elsker produkter som kan dekke mange behov og brukes til mye. Og denne synes jeg lett kan erstatte mange produkter i sminkepungen. Og det liker jeg! Jeg er mye på farten og gidder ikke drasse med meg masse make up. Jeg liker enkle, gode produkter som kan brukes til mye!

Un Cover-Up RMS - Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Jeg har Un Cover-Up i farge 22, en av de bestselgende fargene, med en litt gylden tone. Den passer perfekt til huden min. Hvis du skal oppdatere sminkepungen med noen få produkter, så kan denne her absolutt anbefales på det varmeste. Jeg kan ikke forstå annet enn at du også skal bli like glad i den som jeg har blitt! Du finner den hos Pureskin.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.