Adventskalender luke 1 – Kashmina til mini

Inneholder sponsede produkter // Kashmina Ambassadør
Gå en myk advent i vente!

Denne julen har jeg en bitteliten adventskalender her på bloggen. Hver søndag i advent legger jeg ut et godt tilbud eller en fin konkurranse til dere. Først ut er en av mine storfavoritter – Kashmina! Jeg har jo lagt min elsk på Kashmina så og si siden dagen de startet opp. Og mitt første Kashmina produkt, deres signaturskjerf, er fortsatt en av mine største favoritter i garderoben.

Kashmina Mini

Nylig lanserte Kashmina sin egen barnekolleksjon! De har jo tidligere hatt skjerf og pledd til de minste, men nå har de altså en helt egen kolleksjon til mini.

Kashmina Mini

Du finner nydelige dresser slik som denne som lillefrøkna har på seg. Både hettejakken og buksen finnes i rosa og grå og de finnes i størrelser fra 1-8 år.  Kashminia sin minikolleksjon inneholder også superfine heldresser, body med lange ermer og bein og luer. Alt i veldig delikate farger.

Kashmina Mini

Kashmiren er supermyk og lun og god å ha på seg. Her har lillefrøkna mi på seg settet rett mot huden, hun har bare bleie under. Og jeg hører aldri at hun sier noe om at det klør.

Kashmina Mini

You are made of Stardust and Wishe and Magical Things

Kashmina Mini

Det er kanskje litt naturlig å tenke at kashmir er veldig sart og delikat materiale. men jeg blir stadig overrasket over hvor slitesterkt det er. Tar du godt vare på kashmir så har du det hele livet. Et kvarter etter at disse bildene ble tatt så fant lillefrøkna en sjokolade i posen hun hadde fått av nissen i barnehagen, smeltet den i hånda og klinte den utover hele kashmirjakka si. Og vet du, etter litt bløtlegging med mild såpe på flekkene og en runde med ullprogram i vaskemaskinen så er den like fin som ny. Faktisk så har datteren til Monica, gründeren bak Kashmina, på seg dette settet i barnehagen dag inn og dag ut. Og det holder seg supergodt!

Kashmina Mini

Photos: ladybird

Vil du teste ut kashmir til dine små, eller gi bort verdens mykeste pakke i år? Da kan du handle barnekolleksjonen til Kashmina i dag, til -20% med rabattkoden KASHMINA MINI.

God første søndag i advent!

One thought on “Adventskalender luke 1 – Kashmina til mini

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *