Hjemmelagde papirstjerner og papirtrær

Papirstjerner og papirtrær

Hjemmelaget er det beste!

Den aller fineste julepynten mi er den hjemmelagde. Og en kjær favoritt er de fine papirstjernene som min pappa bretter. Jeg kan riktignok å brette de jeg og, men jeg er på ingen måte en ekspert slik som han.

Papirstjerner og papirtrær

Jeg har de i utallige farger, størrelser og mønstre. Men de helt hvite er nok favoritten.

Sist jeg var i hjemlige trakter så hadde en nabokone på over åtti år vært innom pappaen min med en gave til meg. Noen utrolig fine hjemmebrettede papirtrær som hun hadde lagd. Jeg ble så glad og så rørt.

hjemmelagde papirtrær

Er de ikke utrolig fine? Og så lekre sammen med de hvite papirstjernene mine.

Papirstjerner og papirtrær

Photos: ladybirds nest

Hjemmelaget er virkelig best! Det er så koselig å ta frem slike ting som er laget med sjel og omtanke.

One thought on “Hjemmelagde papirstjerner og papirtrær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *