Babyromper i lin

Her little Christmas Romper

Her little Christmas Romper

En liten heldrakt i lin

Jeg har en svakhet for små barn i heldrakter, rompers, jumpsuits – kall det hva du vil. Problemet er bare at jeg synes det er vanskelig å finne noen fine her til lands. Jeg følger en rekke amerikanske og australske barnesider på instagram med de mest fantastiske romperne, men finner aldri noe lignende her hjemme.

Her little Christmas Romper
Photos: ladybird

For litt siden søkte jeg opp rompere på nettsiden Etsy, en side der mange selger ting de lager selv. Og jammen meg kom jeg ikke over en ukrainsk dame som laget de fineste ting i lin. Og da ble denne sorte romperen klikket hjem. Er den ikke nydelig?

Med mørkerøde knestrømper og en stor rød sløyfe i håret kommer hun til å bli verdens søteste lille jente.


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Her little Christmas Romper”

 1. Siri avatar
  Siri

  Så nydelig!kan du gi navn så jeg kan finne denne på etsy?fortsatt god jul!

  1. randi ladybirds nest avatar
   randi ladybirds nest

   Den er så fin! HUn som har lag denne har også flere andre fine ting – du finner det på LØaPetitePersonneShop på Etsy: https://www.etsy.com/no-en/shop/LaPetitePersonneShop?ref=l2-shopheader-name God shopping!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *