Her little Christmas Romper

Her little Christmas Romper

En liten heldrakt i lin

Jeg har en svakhet for små barn i heldrakter, rompers, jumpsuits – kall det hva du vil. Problemet er bare at jeg synes det er vanskelig å finne noen fine her til lands. Jeg følger en rekke amerikanske og australske barnesider på instagram med de mest fantastiske romperne, men finner aldri noe lignende her hjemme.

Her little Christmas Romper

Photos: ladybird

For litt siden søkte jeg opp rompere på nettsiden Etsy, en side der mange selger ting de lager selv. Og jammen meg kom jeg ikke over en ukrainsk dame som laget de fineste ting i lin. Og da ble denne sorte romperen klikket hjem. Er den ikke nydelig?

Med mørkerøde knestrømper og en stor rød sløyfe i håret kommer hun til å bli verdens søteste lille jente.

6 thoughts on “Her little Christmas Romper

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *