Havre- og bærruter til små munner

Havre og bærruter

EN SUNN SNACK TIL SMÅ (OG STORE) – HAVRERUTER MED BÆR

Det er veldig godt å ha litt sunn snack tilgjengelig nå veslefrøkna er sulten og det er litt lenge til middag, eller bare en liten snack i løpet av dagen. Disse havrerutene med bær er superenkle å lage og populære hos lille.

Havre- og bærruter

Oppskriften fant jeg her, nok en digg oppskrift fra Julie bak matbloggen Julies matblogg. Hvis du ikke allerede kjenner til Julies Matblogg, så anbefaler jeg deg en titt – masse sunne og gode oppskrifter! Men tilbake til disse havrerutene med bær. Som vanlig så følger jeg ikke oppskriften slavisk, men bytter ut noen ingredienser, dropper noe, tilfører noe annet – alt etter hva jeg har i skapet og egen smak. Denne gangen kuttet jeg blant annet ut sjokoladen og agavesirupen, og brukte mere bær. Jeg valgte å bruke både blåbær og bringebær.

Havreruter med bær

Photos: ladybird

Resultatet ble så absolutt godkjent av veslejenta, og mammaen som tok med seg noen på jobb hver dag etter å ha laget de. En sunn liten snack som er superenkel å lage, og veldig god å ha tilgjengelig!

2 thoughts on “Havre- og bærruter til små munner

  • Reply Luisa - La Mar 17. januar 2017 at 11:39

    Herlig! Så flink du er. Jeg tror vår lille A hadde digget dette så jeg tror jammen jeg må prøve å lage dem selv. Takk for tips <3

    • Reply randi ladybirds nest 22. januar 2017 at 16:53

      Jeg er ganske så sikker på at han vil like disse 😉 Og du kan jo varierer de i det uendelige!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *