Grønt på balkongen

Grønne planter på balkongen

Ready for some green living!

For et fantstisk vær vi har hatt de siste dagen. mai har vist seg fra sin beste side så langt. Og med solen kommer også lysten til å gjøre noe med balkongen. Og da tenker jeg først og fremst på planter, masse grønne planter.

 

Grønne planter på balkongen

Photos: Gaia health Blog, Pampa

Og aller, aller helst vil jeg ha store grønne planter på balkongen i år. Tidligere har jeg hatt litt dårlig erfaring med de store grønne plantene jeg har dratt ut på balkongen, det er helt tydelig at alle ikke tåler direkte sollys like bra. Har du noen tips til noen store, fine grønne planter man kan ha i solsteken på en balkong?

3 thoughts on “Grønt på balkongen

 • Reply Sgitvp 6. januar 2024 at 01:02

  otc allergy medication comparison chart costco canada cold and sinus alternatives to allergy pills

 • Reply Luisa - La Mar 5. mai 2017 at 12:55

  Samme her! Jeg har en greie for både blomster og grønne planter for tiden, men aller mest ønsker jeg meg en stor og grønn plante <3
  Har liksom ikke så mye greie på planter så noen andre får komme med tips 🙂 Ha en strålende fin helg, søta <3

  • Reply Ladybirds Nest 8. mai 2017 at 19:00

   Jeg er ikke så god på planter selv, tar dessverre knekken på mange i løpet av en sommer. Men lyst på noen store fine, selv om balkongen ikke er den største akkurat 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *