Tannbørste til de minste – FOREO ISSA Mikro

Inneholder sponsede produkter

Tannbørste til de minste - Foreo Issa

Puss, puss så får du en suss!

En god stund var vi veldig heldige. Det var veldig enkelt å pusse tennene til vesla. hun gapte og lo og så ut til å synes tannpuss var ganske så greit. Venninner av meg som har kids i samme aldre fortalte om gråting, hyling og sinneutbrudd når det var tid for tannpuss. Så jeg følte meg veldig heldig. Men så snudde det, tannpuss var IKKE innafor lenger.

Vi forsøkte litt forskjellig: ulike tannbørster, et par forskjellige tannkremer, Fantorangen pussesang på ipad, «Synging av Puss, puss så får du en suss»…men uten noe særlig hell.  Så da et PR-byrå tok kontakt og fortalte om en ny elektrisk tannbørste for de aller minste så ble jeg litt nysgjerrig. Vanligvis så sier jeg nei til 95% av slike henvendelser, men nå og da så kommer man over noe man blir veldig nysgjerrig på. Så jeg bestemte meg for å teste ut FOREO ISSA Mikro.

Tannbørste til de minste - Foreo Issa Mikro

Litt fiffig at lillefrøkna har mer fancy tannbørste enn meg! FOREO har lansert en rekke produkter i silikon, blant annet elektriske tannbørster for stor og liten , en fiffig liten sak for øyemassasje og en rensebørste for ansiktet i silikon.

FOREO ISSA Mikro elektrisk silikon tannbørste

Men det var altså tannbørsten i silikon for småtasser som fanget interessen min. Den har et mykt børstehode som vibrerer i to ulike styrker. Den skal både rengjøre og være en god massasje for kløende små gommer og sensitivt tannkjøtt. Den lyser når man har pusset lenge nok, og den har to smilefjes, et surt som lyser når man ikke har pusset nok og et som smiler som indikerer at man har pusset nok.

Tannbørste til de minste - Foreo Issa

Photos: Ladybirds Nest

Og vesla, hun har faktisk godkjent den! Hun synes det er morsomt at den vibrerer og hun lar oss pusse de små tennene. Og lyset, det er stor stas – faktisk mer enn vibreringen. Og  nettopp det er helt gull å spille på når vi pusser. Vi snakker på at vi må pusse helt til det lyser, og bygger opp litt spenning rundt det. Så blir det hele ganske gøy. Så den har gjort tannpussen vår enklere, heldigvis! For små tenner trenger også godt med ettersyn.

Du kan lese mer om FOREO på websiden deres.

2 thoughts on “Tannbørste til de minste – FOREO ISSA Mikro

  • Reply Luisa - La Mar 5. mai 2017 at 13:00

    Å, denne har jeg aldri hørt om. Takk for tips!

    • Reply Ladybirds Nest 8. mai 2017 at 19:00

      Den er helt super! Nå har vi kommet oss over kneika med tannpussen her 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *