Grønn start på dagen

Inneholder produktlenker
Grønn, fresh morgenstund

Jeg innrømmer det lett – tilværelsen som småbarnsmor betyr litt mindre (mye mindre!) søvn enn før, og langt mindre tid til den berømte egenpleien. Men noen gode rutiner er det lurt å snike inn.

Grønn start på dagen // Ladybirds Nest

En ting jeg prioriterer er å få i meg litt næringstettematvarer eller tilskudd. Slik som de typiske supermattilskuddene man etterhvert har blitt veldig godt kjent med. Et par teskjeer rørt ut i et glass vann elle juice, hver eneste morgen. Det skal ikke så mye mer til for å snike inn litt ekstra næring i kosten.

Grønn start på dagen // Ladybirds Nest

I dag startet jeg dagen med et par teskjeer Beauty Elixir fra Alchemy Super Blends og et par teskjeer hvetegresspulver. Beauty Elixiren er proppet med både antioksidanter og protein og skal visstnok stimulere kollagenproduksjonen i huden. Og hvetegress er kjent for å være rik på både vitaminer, mineraler og gode næringsstoffer. Det kan en småbarnsmamma trenge!

Grønn start på dagen

Ikke smaker den grønne blandingen så rent gærent heller, noe som gjør det langt enklere å gjøre det til en daglig rutine. Jeg har forresten begynt å ta et par tabletter med Ren MSM sammen med denne blandingen. Det er et tilskudd basert på organisk svovel, som skal være veldig gunstig for hår, hud, negler – mange kaller det faktisk for «skjønnhetsmineralet».  Graviditet og amming har nemlig gått ganske hardt utover manken min, som nesten er halvert (ihvertfall føles det slik).

Grønn start på dagen // Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

Hva er din favorittmåte å snike inn litt ekstra sunnhet i hverdagen?

2 thoughts on “Grønn start på dagen

  • Reply Sjzxtz 5. januar 2024 at 23:48

    doctor prescribed allergy medication alternatives to allergy medication generic allergy medication list

  • Reply Karen Storvoll 14. juli 2017 at 08:26

    Jeg har før tatt blodprøve for å sjekke jernlageret og fikk like så godt sjekket det meste, så siden det så bra ut mtp vitaminer og mineraler er min sunnhetsgreie rett og slett å få i meg mer vann 🙂 Jeg er generelt så dårlig på å få i meg nok drikke i løpet av dagen og det blir det ikke akkurat overskuddsenergi av!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *