App-tips: Simple Habit

Inneholder sponsede produkter
Let that shit go

Meditasjon er jeg ikke så veldig dreven på. Jeg har riktignok vært med på en del meditasjon gjennom yoga, men jeg vil nok betegne meg selv som ganske uerfaren. Dog, det er noe jeg er nysgjerrig på, og som jeg tror kunne vært sunt å integrere i hverdagen.

App-tips: Simple Habit // Ladybirds Nest

Da er det veldig nyttig med en enkel og overkommelig meditasjon-App! Simple Habit er nettopp det. Den er utviklet av en Harvard psykolog, med fokus på å gjøre meditasjon tilgjengelig for travle mennesker. Veldig mange av meditasjonsprogrammene tar bare fem minutter. Det er ulike programmer, med ulike fokus – redusere stress, øke fokus og konsentrasjon, få bedre søvn, finne mer glede i ting, og mye mer.

App: Simple Habit

Du kan velge ulike programmer etter hvilken situasjon du er oppe i, er du på jobb, er du ute og går, sitter du på bussen, skal du legge deg – de fleste situasjoner der litt mindfullness kan komme til gode.

App: Simple Habit

Appen er enkel å bruke, noe som egentlig er et must når jeg skal forsøke å få inn nye ting som en ny vane. Da må det være enkelt og ikke for mye fuzz. Og det er nettopp det dette er – meditasjon du kan gjøre når som helst, hvor som helst.

App-tips: Simple Habit // Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

«Meditation is hanging out with your soul»

3 thoughts on “App-tips: Simple Habit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *