Glitrer som som et juletre…

Inneholder produktlenker
Jeg glitrer som et juletre

Det er vanligvis ikke det jeg forbinder med et kompliment. Men akkurat nå så er det noe jeg må si meg helt enig i. For denne cardiganen ser jo nesten ut som den er laget av juletreglitter – og jeg ELSKER den!

Glitrer som som et juletre... // Ladybids Nest

Den ser litt vintage ut, som noe man kunne funnet i klesskapet til en gammel tante eller en glamorøs bestemor. Og jeg digger det!

Glitrer som som et juletre... // Ladybids Nest

Siden den er ganske mye cardigan, der den glitrer i kapp med et juletre, så liker jeg aller best å kombinere den med noen avslappede jeans. Gjerne med litt høyt liv slik at jeg kan stappe fronten litt tilfeldig nedi jeansen.

Glitrer som som et juletre... // Ladybids Nest

Photos: ladybird

Og vet du hvor jeg fant den? På Gina Tricot. Et fynd med andre ord. De hadde den også i to andre farger, valget var ikke så enkelt – men jeg endte til slutt på denne i beige/gull. Cardiganen heter Moa Cardigan, og du finner den her.

5 thoughts on “Glitrer som som et juletre…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *