Pico de Gallo

For noe dager siden så delte jeg et bilde av en bolle med Pico de Gallo på min instagram. da fikk jeg en del spørsmål fra dere, så jeg tenkte å dele denne lille videoen med dere, der dere får en rask innføring i  hvordan Pico de Gallo lages. Pico de Gallo er litt som salsa, bare mindre sausete og mer som en sterk salat bestående av bittesmå biter. Jeg bruker det til taco, eller til pølser og grillmat. Kjempedigg!
Pico de Gallo kan også varieres etter smak og resten av måltidet. Personlig så liker jeg å lage den litt ekstra spicyved å tilsette flere chilli, og gjerne gjøre den litt ekstra frisk ved å tilsette fersk ananas. Det er digg det! 

Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Pico de Gallo”

  1. ladybird avatar

    Over the Weekend: Så sant, så sant! Mange har funnet veien hit til bloggen 🙂

  2. OVER THE WEEKEND. avatar

    LEAF lager så mange fine videoer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *